erkek kazaklar,orjinal ayakkabılar ceket pantolon herşey var

canım, hangi ürünleri uygun vereceksin, biliyorsun senin ürünlerini çok beğeniyorum.. ayrıntılı olarak bilgi istiyoruz senden........

Hepsini :) sen kırmızı ayakkabı için ne kadar verebilirsin senin için uygun fiyat nedir canım

merhaba
siyah bot hiç kullanılmamış demiştiniz ilk sayfada , bu sayfada 2 kez kullanılmış demişsiniz 20 tl olan.aynı bottan mı bahsediyoruz acaba

merhaba
siyah bot hiç kullanılmamış demiştiniz ilk sayfada , bu sayfada 2 kez kullanılmış demişsiniz 20 tl olan.aynı bottan mı bahsediyoruz acaba
Evet aynı bottan bahsediyorum hiçbir aşınma Yıpranma izi yoktur her ayrıntısına kadar video yada foto çekip gönderebilirim açıkcası ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum .

Merhaba
Bebek uyku seti hic kullanıldı mi
Siyah bot ve yavru ağzı straplez elbisenin detaylı foto sunu görebilir miyim.
Merhaba bebek uyku seti hiç kullanılmadı straplez elbiseyide hiç kullanmadım suan fotolarını Çekme imkanım maalesef yok yarın sabah Ayrıntılı çeker gönderirim canım. Uyku setini içini açar onuda gönderirim

Sabahta gönderebilirsiniz. Uyku setinin kullanilmamis olması önemli benim için. Fiyatı yazıyor mu sayfada dikkat etmedim. Onuda yazarsanız sevinirim.

30 tl bırakıyorum Canım fotosunu çeker özelden atarım sana yarın tüm ayrıntısını sen de Görmüş olursun

Hanımlar bir kaç ürünü yakından çektim Ayrıntılı hali

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 90
  • image.jpg
    image.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 117
  • image.jpg
    image.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 111
  • image.jpg
    image.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 113
Hanımlar siyah bot bir arkadaş için ayrıldı kırmızı abiyemide 45 tl ye bırakıcam isteyenlere Ayrıntılı foto gönderebilirim. Ürünler hala satıştadır

Kırmızı abıye 38 beden 40 bedene de olur kiloş kesimi olduğu için 1 kez giyildi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 101
  • image.jpg
    image.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 89
Kırmızı sıfırdan farksız 2 kez giyildi Nike 43 numara spor ayakkabıları duruyor özellikle voleybol be basketbol maç müsabakalarında kullanmak için alınmıştır özel bir ayakkabıdır. Uygun fiyata vericem yokmu alıcısı :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 81
Back