20 tl tertemizdir değişik fotolarını çekip gönderebilirim renginde sıkma yoktur 2 kez giyilmiştir.Merhaba;
Siyah botun fiyatı nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 tl tertemizdir değişik fotolarını çekip gönderebilirim renginde sıkma yoktur 2 kez giyilmiştir.Merhaba;
Siyah botun fiyatı nedir?
20 tl tertemizdir değişik fotolarını çekip gönderebilirim renginde sıkma yoktur 2 kez giyilmiştir.
Evet aynı bottan bahsediyorum hiçbir aşınma Yıpranma izi yoktur her ayrıntısına kadar video yada foto çekip gönderebilirim açıkcası ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum .merhaba
siyah bot hiç kullanılmamış demiştiniz ilk sayfada , bu sayfada 2 kez kullanılmış demişsiniz 20 tl olan.aynı bottan mı bahsediyoruz acaba
Merhaba bebek uyku seti hiç kullanılmadı straplez elbiseyide hiç kullanmadım suan fotolarını Çekme imkanım maalesef yok yarın sabah Ayrıntılı çeker gönderirim canım. Uyku setini içini açar onuda gönderirimMerhaba
Bebek uyku seti hic kullanıldı mi
Siyah bot ve yavru ağzı straplez elbisenin detaylı foto sunu görebilir miyim.
Biraz bol gelebilir çünkü o 40 beden canımBirde sütlü kahve etek 38 bedene olur mu