- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
- Konu Sahibi Duaherderdedeva
Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istiyorum ben 4senelik evliyim evliliğim boyunca eşimin düzensiz işi vardı öyleki askere gidip geldikten sonra işe giremedi 1sene boyunca. Bu süreç içerisinde başımızdan bir çok olay geçti eşimin elini cam kesti tendonları kesildi, elektrik akımına kapıldı yine ellerinden yaralandı çok şükür başka bir yerine bir şey olmadı. Hayatımızda iyi bişeyler olsun dedik tedavi gördük bebek için sonuç pozitifti ancak düşük yaptım. Tabi tüm bunlar olduğu zaman bir Allahın kulu nasılsınız demedi kapımızı çalmadı telefon açıp hal hatır bile sormadı. Tam herşeyden ümidimizi kestik dedik ve binlerce şükürle eşim polis okulunu kazandı yine ayrı kaldık. Küçük bir ilçede yaşıyorduk bende iş başvurusu yaptım ama geri dönüş olmadı hiç bir yerden. Eşim polis okuluna gitti ve ben elimde bir çanta ile ya kayınvalimde yada annemde kaldım bu süre içerisinde kardeşimin kız arkadası o kadar iyi davranıyordu ki bana dondurma yemeye gidelim pikniğe gidelim avmye gidelim dışarı dolaşmaya gidelim demeler sürekli... Sonra eşim geldi taşındık yeni yer yeni mekan yeni arkadaşlıklar öğrenmeye çalışıyorum alışmaya çalışıyorum. Gezip gördüğüm beğendiğim yerlerin resimlerimi duruma atıyorum bir gün yine attım ve hemen arkasına kendiside durum attı (evli olanlar eşleriyle resim paylaşarak"bakın kocişimle Ne kadar mutluyum" yazıları yazarak hayranlık toplama peşinde mutlu olduğunu kanıtlama peşinde. Bekar olup evlenemeyenler ise benim bir eşim bile yok diyerek iç çekmeye başladı fotoğraflar paylaştığınız zaman değen nazarlardan bahsetmiyorum bile ve eskiden yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat denilirdi şimdi ise yediği yemek ve tatlıları umuma teşhir etmede mahsur görülmüyor)) tarzında paylaşımda bulundu tabi ben şok oldum. Ben asla tabak resimleri paylaşmam yemek paylaşmayı sevmem içtiğim kahvenin resmini paylaşırım oda temizlik sonrası diye. Velhasıl bu kadar rahatsız numaramı silsin bakmasın. Bunu diyen kişi pasta börek çörek kısırlar paylaşıyor sevgilisiyle fotoğraf paylaşır altına bir dünya yazı yazar. Bunları kendisi yapar ama başkası yapıyormuş gibi tavır aldı ilginç bir şekilde. Şimdi diyorum eşim yokken bana iyi davranması bak senin yanında eşin yok benimse sevgilim yanımda diye geçiriyormuş aklından. Ertesi gün bende beni hazmedemenler soda içsin dedim evet bunu ben dedim ve hemen arkasına durum geldi sözlerin büyük yüreğin küçük hataların çok doğrun yok birşeyleei göklere çıkarıp mutluyum sanıyorsun kendine göre şanslı bana göre zavallısın diye tabi yetmedi arkasına bir durum daha cebi zengin fakat ruhu fakir insanın hali çok rezil gösteriş meraklısı tarzında bir paylaşım daha geldi muhatap olmadım daha fazla baktım kudurmuş saldıracak yer arıyor seviyesine inmedim. Biraz öncede eşim oturduğumuz semtte çevirmeye katıldı bende kalabalığın resmini çekip Kocam karısının güvenliğini sağlıyor dedim ve hooopppp geldi yine kendinizi farklı göstermeye çalışmak sadece sosyal medya da işe yarar ciğerinizi bilenlere sökmez diye ben böyle bir hasetlenme görmedim numarasınıda sildim zaten