- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
Merhaba hanımlar, erkek kardeşim yeni 17 yaşına girdi ve iki gün önce şok olduğum bir şeyi öğrendim, kardeşim sürekli elinde telefonla geziyordu (günde 17-18 saat) sadece yemek yerken ve uyurken bırakıyor ben de oyun oynuyor sanıyordum meğerse bir sayfanın adminiymiş böyle bir rap sayfası hesabına girip baktığımda küfürlü şarkılar, fake fotoğraflar ( fake tweet yazmayı öğrenmiş) küfürlü yorumlar ona bunları kaldırmasını yoksa şikayet edeceğimi söyledim ama takmıyor telefonu almaya çalışıyoruz olmuyor önceden de çok almaya çalıştık ama evi yıkıyor seneye üniversite sınavı var ama hiç test çözdüğünü bile görmedim, küçükken çok çalışkandı satrançta şampiyonlukları vardı bu çocuğa ne oldu böyle anlamadım artık eline kalem bile almıyor reklam almayı öğrenmiş bir de kart çıkarmış nasıl çıkardı bilmiyorum para yatırmışlar 180 tl sanırım ona özendi bunları da bana kız kardeşim anlattı önceden neden söylemedin dedim önemsememiş pek anneme anlattım kadıncağız çok üzüldü babama anlatmadım o çok sert tepki verir diye, sizce ne yapmalıyım dışarıda sessiz utangaç bir çocuk birkaç arkadaşı var sadece