Erkek infertilitesinde ovitrelle

paradoks71

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
88
32
8
31
eşim azosperm doktor hormon tedavisi olarak ovitrelle verdi 10 günde bir kullanacak erkeklerde nasıl kullanılıyor bu iğne acaba yine karından mı yapılması gerekli bilgisi olan varsa çok sevinirim

eşim azosperm doktor hormon tedavisi olarak ovitrelle verdi 10 günde bir kullanacak erkeklerde nasıl kullanılıyor bu iğne acaba yine karından mı yapılması gerekli bilgisi olan varsa çok sevinirim
Doktorunuz bilgi vermedi mi? Bilemiyorum ilk defa duydum ben. Gecmis olsun.

Çok teşekkürler bi faydasını görür müyüz siz gördünüz mü acaba? O kadar zor ki tüp bebek bile yapamıyor olmak kötü bir kabusun içinde gibi Allahın bir bildiği vardır demek bile beni çok üzüyor
Ben 7,5 sene sabrettim şimdiye dek ben hiç bir işlem görmedim tabi ilk zamanlar benden bildiler eşim daha muane olmadan 1 sene beni sorumlu tutular götürüp getirdiler sadece o dönem tabi baktılar bende bişey çıkmadı eşim baktırınca şok olduk sperm hareketsizliği çıktı sonra zaten hemen tedavi arayaşlarına çıktık herşey denedi eşim o 6 sene içinde özel tür karışımlarmı desem 41 yumurta akı organik çiftlikten bir hoca karışım yapmıştı ağrıdan getirdiler onu kek yapıp mama gbi yedirdim veya iğnelerimi haplarmı desem cok şeyler yaşadım ben ya :( ama yine metanetimi korudum şükür ettim ümidimi kesmedim ilk önce eşim burda 1-2 doktora gitti olumsuz oldu sonra İstanbul’a gittik tansel kaplan diye doktor o bizim 3 yılımızı heba etti zaten amaliyat olsu eşim sperm çıkmadı o kadar olumlu konuşulmuştu ki kesin dedi öyle deyince benide hazırladılar tüp bebek için iğne ilaç derken o gün çattı eşim 3. Katta amaliyat oluyordu Benide 2. Katta hazırladılar yumurta toplama için çıkacak sonuca göre içeri alıcaklardı beni amaliyat kıyafeti giymiş uzanmış bekliyordum sonra bişey cıkmadı dediler dünyamız başımıza yıkıldı sadece bebek spermler bıkmıştı oda pek olumlu değildi zaten sonra ben istemedim yumurtalarımı topllatmadan çıktık hastanede içimde kalakaldım o çoğalmış büyümüş yumurtalarla yola koyulduk evimize dönmek için 8 saatlik yola çıktık 2 gün sonra aniden gece çok fena oldum kasıklarıöa sanki bıçak batırıyorlardı toplanmadığı için zarar verdi bana acilen gece 3 de acile attım kendimi serumlarla ayakta kaldım o günü hatırlamak istemiyorum çok zor günlerdi eşim 7 ay sonra dinlendikten sonra başka doktora yöneldik bu doktordan Allah razı olsun bin kere bunu sayesinde belki şu an hamilelik haberi aldım daha dün celallettin Peru doktorumuz iğne ilaç verdi farklı farklı macun karışımlar 2 sene kadar orda devam ettik olumlu konuşuldu azda olsa sonra sperm çıkışları oldu azda olsa o bir ikiyle tüp bebek yaptık şu an pozitif haberi aldım dünyalar benim oldu demem şu ki sabret ben 2018 den beri çabalıyorum korkma güçlü ol metanetini koru Rabbim büyüktür dualarım şimdi sizinle olsun ♥️

Ben 7,5 sene sabrettim şimdiye dek ben hiç bir işlem görmedim tabi ilk zamanlar benden bildiler eşim daha muane olmadan 1 sene beni sorumlu tutular götürüp getirdiler sadece o dönem tabi baktılar bende bişey çıkmadı eşim baktırınca şok olduk sperm hareketsizliği çıktı sonra zaten hemen tedavi arayaşlarına çıktık herşey denedi eşim o 6 sene içinde özel tür karışımlarmı desem 41 yumurta akı organik çiftlikten bir hoca karışım yapmıştı ağrıdan getirdiler onu kek yapıp mama gbi yedirdim veya iğnelerimi haplarmı desem cok şeyler yaşadım ben ya :( ama yine metanetimi korudum şükür ettim ümidimi kesmedim ilk önce eşim burda 1-2 doktora gitti olumsuz oldu sonra İstanbul’a gittik tansel kaplan diye doktor o bizim 3 yılımızı heba etti zaten amaliyat olsu eşim sperm çıkmadı o kadar olumlu konuşulmuştu ki kesin dedi öyle deyince benide hazırladılar tüp bebek için iğne ilaç derken o gün çattı eşim 3. Katta amaliyat oluyordu Benide 2. Katta hazırladılar yumurta toplama için çıkacak sonuca göre içeri alıcaklardı beni amaliyat kıyafeti giymiş uzanmış bekliyordum sonra bişey cıkmadı dediler dünyamız başımıza yıkıldı sadece bebek spermler bıkmıştı oda pek olumlu değildi zaten sonra ben istemedim yumurtalarımı yollatmadan çıktık hastanede içimde kalakaldım o çoğalmış büyümüş yumurtalarla yola koyulduk evimize dönmek için 8 saatlik yola çıktık 2 gün sonra aniden gece çok fena oldum kasıklarıöa sanki bıçak batırıyorlardı toplanmadığı için zarar verdi bana acilen gece 3 de acile attım kendimi serumlarla ayakta kaldım o günü hatırlamak istemiyorum çok zor günlerdi sonra elim 7 ay sonra dinlendikten sonra başka doktora yöneldik bu doktordan Allah razı olsun bin kere bunu sayesinde belki şu an hamilelik haberi aldım daha dün celallettin Peru doktorumuz iğne ilaç verdi farklı farklı macun karışımlar 2 sene kadar orda devam ettik olumlu konuşuldu azda olsa sonra sperm çıkışları oldu azda olsa o bir ikiyle tüp bebek yaptık şu an pozitif haberi aldım dünyalar benim oldu demem şu ki sabret ben 2018 den beri çabalıyorum korkma güçlü ol metanetini koru Rabbim büyüktür dualarım şimdi sizinle olsun ♥️
İnanın hikayenizi okurken ağladım biz de 3 senelik evliyiz ilk bir sene istemedik bir sene denedik olmadı ben kontrollere gittim hiçbişey yok sonra eşim gitti dünyamız başımıza yıkıldı azosperm kelimesine hayatımızda ilk defa duyduk gittik tedavisiz İstanbul’da Emre bakırcıoğluna mikro tese olduk hiçbişey çıkmadı ben de hazırlanmamıştım zaten ama yine de çok üzüldük sonra tekrar toparlandık İstanbul bizi çok yordu Ankara’da tekrar başladık bu sefer Ahmet Hakan haliloğluna iğne ilaç tedavisi bazen arkadaşlarımın çocuklarını görünce o kadar üzülüyorum ki eşime de kızamıyorum o benden de üzgün geçen hafta doğumgünümdü 31 yaşına girdim tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evlada sahip olabilmek hikayeniz bana umut verdi umarım biz de sabredip mutlu sona ulaşırız sizin gibi.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de bunun için size dua edicem

İnanın hikayenizi okurken ağladım biz de 3 senelik evliyiz ilk bir sene istemedik bir sene denedik olmadı ben kontrollere gittim hiçbişey yok sonra eşim gitti dünyamız başımıza yıkıldı azosperm kelimesine hayatımızda ilk defa duyduk gittik tedavisiz İstanbul’da Emre bakırcıoğluna mikro tese olduk hiçbişey çıkmadı ben de hazırlanmamıştım zaten ama yine de çok üzüldük sonra tekrar toparlandık İstanbul bizi çok yordu Ankara’da tekrar başladık bu sefer Ahmet Hakan haliloğluna iğne ilaç tedavisi bazen arkadaşlarımın çocuklarını görünce o kadar üzülüyorum ki eşime de kızamıyorum o benden de üzgün geçen hafta doğumgünümdü 31 yaşına girdim tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evlada sahip olabilmek hikayeniz bana umut verdi umarım biz de sabredip mutlu sona ulaşırız sizin gibi.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de bunun için size dua edicem
Allah razı olsun Rabbim sizleride sevindirsin ama bunu unutma Rabbim gecikleştirdikçe güzelleştiriyor daha güzelini verecek bak gör ben hep buna inandım ya verseydi engeli olsaydı seni eve bağlasaydı sen ne yapacaktın veya diyorum Rabbim hiç vermediki alsın neden isyan edeyim öylede olabilirdi bekledim mükafatını aldım darısı başına olacak inşallah Rabbimin yanında çoktur nimeti nasibin varsa zaten gelecek seni bulacak gönlünü ferah kıl hep şunu söyledim Rabbim benimde zürriyetimi çoğalt senin meyven çoktur dedim yanında hep duam o oldu ve bol bol Meryem suresi oku inşallah daha güzeli sizin olsun Rabbim bana bir veriyorsa sizlere bin versin hep duam Rabbim kimsenin gözünü yolda koymasın çok zor yemin ederim sizi en iyi bunları yaşayanlar ve ben bilirim metanetinizi koruyun şeytan vesvesine gelmeyin tabi bende yeri geldi ağladım üzüldüm ama isyan etmedim dedim Rabbim benim nasibim gelcek en güzelini alacam Rabbim sizinde kucağınız boş bırakmasın korkmayın güçlü kalın güzel haberlerle tekrar görüşmek dileğiyle 🤲🏻💖

Ve o kadar haklısınızki bende bilmezdim hiç birşey tüp bebek işlemini veya mikrotese işlemlerini insan içinde olduğunda resmen kendi doktoru oluyor ben artık araştırmaktan salak olmuştum ama bence bu doktordan sonra bir Dediğim doktorla görüşün Celallettin Peru’yla görüşün zamanınızı almasın çok doktorla görüşecekseniz bir şans verin o doktora

Allah razı olsun Rabbim sizleride sevindirsin ama bunu unutma Rabbim gecikleştirdikçe güzelleştiriyor daha güzelini verecek bak gör ben hep buna inandım ya verseydi engeli olsaydı seni eve bağlasaydı sen ne yapacaktın veya diyorum Rabbim hiç vermediki alsın neden isyan edeyim öylede olabilirdi bekledim mükafatını aldım darısı başına olacak inşallah Rabbimin yanında çoktur nimeti nasibin varsa zaten gelecek seni bulacak gönlünü ferah kıl hep şunu söyledim Rabbim benimde zürriyetimi çoğalt senin meyven çoktur dedim yanında hep duam o oldu ve bol bol Meryem suresi oku inşallah daha güzeli sizin olsun Rabbim bana bir veriyorsa sizlere bin versin hep duam Rabbim kimsenin gözünü yolda koymasın çok zor yemin ederim sizi en iyi bunları yaşayanlar ve ben bilirim metanetinizi koruyun şeytan vesvesine gelmeyin tabi bende yeri geldi ağladım üzüldüm ama isyan etmedim dedim Rabbim benim nasibim gelcek en güzelini alacam Rabbim sizinde kucağınız boş bırakmasın korkmayın güçlü kalın güzel haberlerle tekrar görüşmek dileğiyle 🤲🏻💖
Amiin inşallah ben de bazen çok yıkılıyorum eşime istemsiz kızıyorum ama çok iyi birisi bir suçu yok ki diyorum hep nasipte varsa olacak inanıyorum hep olacağına

Ve o kadar haklısınızki bende bilmezdim hiç birşey tüp bebek işlemini veya mikrotese işlemlerini insan içinde olduğunda resmen kendi doktoru oluyor ben artık araştırmaktan salak olmuştum
Maalesef öyle bir de sadece kendi başıma geldiğini sanıp çok üzülüp çok yalnız hissettiğim anlar oluyor

Amiin inşallah ben de bazen çok yıkılıyorum eşime istemsiz kızıyorum ama çok iyi birisi bir suçu yok ki diyorum hep nasipte varsa olacak inanıyorum hep olacağına
Onlarında suçu yok Rabbim veriyor bende ilk kızmıştım kendimce ama sonra dedim bugün bir kolum olmasa Rabbim vermedi böyle olacaktım demekki bu dünyada deyip kendimi sakin tıtmaya çalıştım bizde de olabilirdi bugün sorun bende üzmemeye çalıştım hep eşimi ona belli etmemeye çalışıyordum hep kendini suçlu buluyordu

Maalesef öyle bir de sadece kendi başıma geldiğini sanıp çok üzülüp çok yalnız hissettiğim anlar oluyor
Hayır öyle deme bugün bakma herkesin başında var bu sorunlar bak bir ben misal ve ben daha kötü süreçlerden geçtim sabredelim şükredelim inanın daha buraya yazmayan binlerce insan var belki daha kötüsü Rabbim beterinden korusun güçlü kalmalısın 🥺

Hayır öyle deme bugün bakma herkesin başında var bu sorunlar bak bir ben misal ve ben daha kötü süreçlerden geçtim sabredelim şükredelim inanın daha buraya yazmayan binlerce insan var belki daha kötüsü Rabbim beterinden korusun güçlü kalmalısın 🥺
Kesinlikle öyle doğru söylüyorsunuz kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz yaşayacağız da biz elimizden geleni yapıyoruz sadece ama çok zor bir imtihanmış böylesi de

Amin Allah belki de koruyor bazı şeylerden onu da bilemiyorum sağlıklı hayırlı bir şekilde olsun diye dua ediyorum hep

Back
X