bu arada kızlar selam 2 gündür anca girdim.birinci sebep pc nin miki mouese bozuktukaydirigubbakcemile3.ikinci sebep eve laminat döşendi.-tatlicadiarzu-.anca toparladım.şimdi gidip ince temizlikleri yapmam lazım.pazar mesaisi alcam koçişden çünküm.kötükedihüso
hoşbulduk canım malesef modemin azizliğine ugradım ama şimdi burdayım tedaviye başlıcam cuma günü ilk iğnemi vuracagım çok garip hissediyorum kendimi heyecan desem değil bir garip duygu inşallah bu son olurda bebişi bu sefer annesine gelir rabbim nasip eder:Saruboceq:
Canım sana kolay gelsin. Nihayet oldu yani. :lepi: Güle güle basın bakalım üstüne üstüne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Haydi bakalım canım hayırlısı olsun. :Saruboceq: Uzun protokol yaptıracaksın değil mi? a.s.
çok şükür nevrommm olduhihoyyyt
bundan sebepde depresyon geçirmek istemem vallakaydirigubbakcemile3.bide o akşam eşimin annesi babası gelmezmiklava:.ama ne yaptım dersin cadı kaynanaya iş verdim.çenesi değil eli çalıştı klava:kötükedihüso
evet uzun protokol olacak
bu cuma lucrın vurmaya başlıcam ilk adet gördüğümdede 3. günüdr gidicem bu ayki adetimde yani başlamış olcam aralık ortaları sonucu alırım sanırım
Merhaba arkadaslar...
Iki yeni hamisimiz daha olmus, tebrik ediyorum ikisinide...
Badem arkadasimiz insallah hayirlisi ile guzel sonuc alir.
Demiray arkadasimizada bassagligi diliyorum. Babannesine Allahtan rahmet diliyorum.
Diger tum arkadaslarim kalbim sizlerle, hepinizi cok seviyorum...
Canım bu 1,5 aylık periyodun sonunda inşallah pozitif göreceksin. :Saruboceq: Büyük heyecanla bütün gelişmelerini takip edeceğiz. Sakin olmana da çok sevindim tatlım. Şansın artacak böylece. :lepi:
mrb canım k.maraşlıyım ama mersinde oturuyoruz uzun zamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?