evet kızlar sonunda geldim.
değerim 5,13 çıktı.arkadaşım dr tanıdığına danıştı.panik ypamsın günü geçince testi tekrar etsin dedi.sizler ne diyonuz.kadın(siklus) değeri 4 yazıyor.kafam oldu leyla ağlyıp ağlamamk arasında kaldım.CADIARZU
ewet canım geçmedi .aşılama oldum bugün 12, gün.
aymescim kendisi de bilmiyor bekleyip daha sonra tekrarlıycak testi
değerim 5,13 çıktı.arkadaşım dr tanıdığına danıştı.panik ypamsın günü geçince testi tekrar etsin dedi.sizler ne diyonuz.kadın(siklus) değeri 4 yazıyor.kafam oldu leyla ağlyıp ağlamamk arasında kaldım.CADIARZU
BTRKLC canım günün geçmediği için erken oldugu için düşüktür belki de deger:lepi:.insallah tekrardan kan testi yaptırınca yükselmiş olur :Saruboceq:
merhaba kızlar.ancak gelebildim.BRTKLC kaçıncı gününde test yaptırdın bilmiyorum ama ben adetime 1 hafta kala kanda 1.2 den küçük çıkmıştı.yani inşallah değerin yükselir .hakkında hayırlısı olsun canım.sağol canım arkadşımın dr tanıdığı tekrar aradı.14, gün tekrar ets dedi bana .var gibi ama emin olmak için gününü beklicen ya da 14 gün testi tekrar etcen dedii.:sm_confused:
canım aşılamamnın bugün 12, günü idi.umarım bu sefer sondur.beş yıldır giitiğim dr lara gebelik takibi için giderim.merhaba kızlar.ancak gelebildim.BRTKLC kaçıncı gününde test yaptırdın bilmiyorum ama ben adetime 1 hafta kala kanda 1.2 den küçük çıkmıştı.yani inşallah değerin yükselir .hakkında hayırlısı olsun canım.
BTRKLC ; pembe köşeye senin için yazacaklarım bile hazırdı canım kafamda ama bugüne kısmet değilmiş. Belki 2 belki 4 gün sonra güzel haberler alırız senden ve seni büyük bir zevkle pembe köşeye alırım. Şimdilik biraz erteledik olarak düşün. Ama canını sakın sıkma. Umudunu yitirme. Eğer olmazsa da bununla yıkılmayacaksın eminim. Ama olursa dünyalar senin olacak. Hayali bile çok güzel. yerimseniben
hayırlı gecelerrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr.......................
işe başladım ya........gıremıyorummmmmmmmmm............
ve.............sızı inanın özluyorummmmmmmmm...............rabbım daima sızınle olsun.........inş hep guzel haberler gelırrrrrr.........olmasa da her ay yepyenı umutlar yeşerır inş............
btrklc canım inş değerın yukselır.emeklerın boşa gıtmez zor zamanlar bunlar rabbım kolaylık versın. ama olmasada ne yapalım rabbım oğluşuna hayırlı ömur versınnnnnnnnnn
ben zaten dıyorum oğlumu hemen evlendırıp torun sevecemmmmmmmmmmm........
rabbım kımseyı aratmasın... en kısa zaman da versın tatlı bebişleri ama bızım bebişler nazlı arkadaşlar.çok nazlı..........bol dua...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?