herkese iyi akşamlar arkadaşlar... uzun süredir uğrayamadım. ihmal ettim:çok üzgünüm:
işlerim çok yoğunlaştı bu aralar. birde eşimin testleri tahlilleri derken koşuşturup duruyoruz. eşimde azosperm vardı spermiograma göre. dün yapılan doppler ultrasonda varikosel teşhisi kondu. kafam çok karışıkkk. hamişlerimiz artmış. inşallah artmaya devam eder. :1rolleyes::Saruboceq: Nevrosky ciğim mesajların için çok teşekkür ederim canım. adet tarihim 27 ekim. listede eksik kalmış bilgim. artık elimden geldğince takip etmeye çalışacağım sayfayıı
Canım hoşgeldin. :1hug: Allah razı olsun. Üzerimizde hep güzel bakan gözler hissediyoruz zaten. Ama böyle güzel sözler fısıldayan dudaklara , heyecanla çarpan kalplere , pozitif düşüncelere de çok ihtiyacımız var. Bizlere verdiğin destek için çok teşekkürler bitanem. Hep bekliyoruz seni de buraya. Sen de artık bizim ailemizin bir parçasısın. İnşallah hepimiz bu yolda Allahın izniyle mutluluğa erişeceğiz. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle , tekrar tekrar hoşgeldin. a.s.
Sorunlarımız farklı da olsa amacımız bir. Hissettiklerimiz aynı. Beraber bu yolda yürüyüp hayırlısı ile meleklerimize kavuşuruz dilerim. :Saruboceq: :CüvCüv: :lepi:
hoşbulduk nevro cuğum ee artık aileden sayıldığıma göre nevro dememde bir sakınca yoktur sanırım dualarım ve desteğim takipçinizkende vardı canım ama şimdi aileden olarak devam edecek Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşıma.s.
hoşgeldin diyen dillerinize sağlık canlarım hoşbuldum bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum a.s.a.s.a.s.
bende yoklamada varımmmmm artıkınsırnaşık şey
hoşbulduk nevro cuğum ee artık aileden sayıldığıma göre nevro dememde bir sakınca yoktur sanırım dualarım ve desteğim takipçinizkende vardı canım ama şimdi aileden olarak devam edecek Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşıma.s.
hoşgeldin diyen dillerinize sağlık canlarım hoşbuldum bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum a.s.a.s.a.s.
bende yoklamada varımmmmm artıkınsırnaşık şey
Canlarım ben müsadenizi istiyorum. mirmirmirmir Hepinize iyi geceler. İyi uykular , tatlı rüyalar. İşyerinden yine yarın düzenli giremeyebilirim. Kendinize çok iyi bakın. a.s. Yarın inşallah çok güzel haberler alırız. :dance:
Canlarım ben müsadenizi istiyorum. mirmirmirmir Hepinize iyi geceler. İyi uykular , tatlı rüyalar. İşyerinden yine yarın düzenli giremeyebilirim. Kendinize çok iyi bakın. a.s. Yarın inşallah çok güzel haberler alırız. :dance:
slm kızlaaa
nevroşum yetiştim mi yoklamaya:):)
ya daha anca nete girebildim. bu aralar çokyoğunuz eşim de bende.birde yazılanları okumak çok vakit alıyor anca
Ah canım benim , ben yoklama kağıdını kaldırmıştım. Neyse seni geldin sayıyorum listede yoksun ama geldin sen süre bitmeden 3 dk ile. hihoyyyt Ben de çıkıyorum tatlım şimdi. yatıyoruz. Kendine iyi bak güzelim. Karşılaşamıyoruz maalesef. a.s.
esila@mısra da 3 dk kala gelmiştir. Yoklama kağıdının 43. sırasındadır. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?