tedavin hayırlı olsun canım...günaydın kızlarr geçmiş bayramınız kutlu olsun inş...bayramdan sonra tekrar tedaviye başladım fadiğim canım arkadaşım lütfen beni tedavi olanlar listesinede ekle olurmu şeker yeni tarihim ise 12 eylül canım...kızlar sizleri çok özledim....nesrinim canım arkadaşım inş sonuç hepimizin umdugu gibi olur...hadi inş....yarın ilk randevum var dua edin lütfen kızlar banada............
Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
referandum sonuçları türkiye için hayırlı olur inşallah Allah her zaman hakkımızda hyırlısını nasip etsin
sidelyacım tedavin hayırlı olsun canım başlamışsın inşallah sonunda yüzün güler:Saruboceq:
tedavin hayırlı olsun canım...
inş herşey yolunda gider...
rabbim yüzünü güldürsün....
canım mrh hayırdır özlemin problemi ne ben geçmişi okumadım da
canım özlem arkdaşımız 28.haftada erken doğum yapmış bebeklerden birini kaybetmişti diğerleride solunum cihazına bağlıydılar ama son durumdan haberim yok inşallah iyidirler
canım ne yaıkki özlem arkadaşımız 2. bebeğinide kaybettiözlemden haber alan varmı arkadaşlar inşallah bebişleride kendide iyiidir hep onları düşündüm bayramda
günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin rabbim tedavide olan arkdaşlara yardımcı olsun sidelyacım inşallah bu son olur tedavinin sonunda bbeişin göbişinde olur inşallah
aymesim nasılsın canım şekerle aran nasıl bebişte iyidir umarım
fadikcim bayramdada yattınmı bebişinde iyidir inşallah
nesrincim bende görmüştüm silik çizgi ama sonra adet oldum inşallah seninki bi, mucize olur eşinede sanada çok güzel süpriz olur inşallah güzelim
canım ne yaıkki özlem arkadaşımız 2. bebeğinide kaybetti(
birkaçgündürde haber yok...
inş iyidirler....
iyiyim canım sağol...
evet bayramda da yattım...
hayırlısı olsun ne yapalım...
eğer bir aksilik çıkmazsa yakında yavaş yavaş kalkacağım inş...
sidelyacım inşallah güzelim 100, yada 101. inşallah olursunda bizde bunu kutlarız
günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin rabbim tedavide olan arkdaşlara yardımcı olsun sidelyacım inşallah bu son olur tedavinin sonunda bbeişin göbişinde olur inşallah
aymesim nasılsın canım şekerle aran nasıl bebişte iyidir umarım
fadikcim bayramdada yattınmı bebişinde iyidir inşallah
nesrincim bende görmüştüm silik çizgi ama sonra adet oldum inşallah seninki bi, mucize olur eşinede sanada çok güzel süpriz olur inşallah güzelim
özlemden haber alan varmı arkadaşlar inşallah bebişleride kendide iyiidir hep onları düşündüm bayramda
canım ilk sen demiştin belki 100. olurum diye...fadiğim hala 100 hamiş olma ihtimalim var rabbim yardımcım olsun inşşş yaaaa
hay allah yaa rabbim sabır versin çok inşallah 3.bebeği onunla olur rabbim yardım et özleme ve bebişine sen büyüksün allahım
canım iyi olda olsun yat biras bebişin olunca bu yatmalarını ararsın genelde herkes öyle diyo
bayramın ilkgünü rüyamda normal doğumla bi bebeğim oluyor gözleri masmavi çıplak bi halde ben varım sadece sonra alıp hastaneye gidiyorum bi sorun varmı diye baktırmaya orda uyanıyorum çok güzel bi rüyaydı rabbim inşallah nasip eder banada ve tüm isteyenlerede
canım benim nete giremdiğini yazmışsın bebeğim msn dede pek karşılaşamıyoruz kızlarının iyi olduğuna sevindim mutluluğun daim olsun meleğim kızlarını öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?