Hejacimm canim hadi hayirlisi bakalim güzel haberlerle gelirsin inşallahhh allah utandirmasin canim
CANIM OLDUNMU ADET:1shok:
evet 6 ay oldu ama panik oluyorum işte....allah yardimcimiz olsun inşallah...
canlarım az önce doktordan randevu aldım yarın sabah gidiyorum inşallah bir sorunda bende çıkmaz ne olur dua edin ay çok heyecanlıyım :bbo:
Hoşgeldin fatima zehracim allah kabul etsin oruçlarini canimm
kizzzlarrr nasilsinizzzzzz özledim sizleri valla giremedim son zamanlarda hiccc hejacim dr gidicem yazmisin hamile olma ihtimalinmi var??
Yok canım adet olmadı. Korkudan gidip gidip bakıyor sanırım. kaydirigubbakcemile3 İnşallah gelmezzzzzzz. Ve inşallah hamiştir. :dance:
Canım oh ne güzel. :teytey: Çok ileriye atılmamış tarih. Ben de heyecanlandım şimdi. :sm_cool: İnşallah hiçbir sorun yoktur birtanem. Hemencik tedaviye başlayabilirsiniz dilerim. hihoyyyt
merhaba arkadaslar .
nasılsınız bakalım.
ben halen memleketteyım.cok fazla kk ya gıremıyorum.
beyz melek lutfen umudunuz yıtırme.henuz 6 ay olmus korunmayı bırakalı.
1 sene snunda hamilelik elde edenler var.
ınsallah en yakın zamanda hamıs haberını alırız.Şeniz
hoş geldin fatoş yok canım hamile olma ihtimalim yok nerdeee bir yıldan fazla oldu doktora gitmeyeli tedaviye başlamak için gidiyorum bakalım inşallah bir sorun yoktur ve hayırlısıyla tedaviye başlarım :1hug:
hosbulduk tatlım sen nasılsın.masallah resmıne baktımda cok guzelsın.ve cok genc gorunuyorsun:dance:kac yasındasın canım.CADIARZU
nevrosum nasılsın canım.bende senın gıbı dusunuyorum.heja ıcın hayırlısı olur ınsallah.ama sunu unutmamak gerek.hersey rabbımın kudret elınde.gercekten o ol demeden hıc bırsey olmuyor.beklemek ve sabretmek lazım.bak mesela benım bu ayda olmadı.saolsun agrılşar ufak ufak gelmeye basladı.dun esıme dıyomkı bu ayda olmadı...olsun askım saglık olsun.ben senınle boylede mutluyum dıyor.aslında bızler okadar sanslıyızkı.eslerımız melek gıbı ınsanlar.dogudakılerı dusunuyorum bırde hemen kadına kısır damgasını vururlar.degılmı arkadaslar..sabretcez allahın ıznıyle beklıcez..okııısss..
ya bu arada nevrocum dun kızlar saolsun benı aydınlattılar ama bırde sana sorayım sen daha tecrubelısın bu konuda.ya utana sıkıla yazmak zorundayım..esımle en son pazar sabahı bırlıkte olduk.persembe tahlıl varıcak ınsallah.sence fazlamı 3 gunden fazla olunca aksılık olmasın..
hayır fatımacım çok olmuyor normal bence pazatesi salı çarşamba 3 gü olmuş oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?