bu gün aşilamanin 10.günü idrar testi yapsam çikarmi acaba
Sabırsızımm canum benım ben çok araştırıyordum önceleri gebelikte arkadasşlardan birisi aynı senın yazdıgın gibi yazmıştı:;hamiş kaldıgımı bilmiyorudm o zaman kasık sancıları benı uykumdan uyandırıyor diye okumuştumm:)hihoyyyt:dance::teytey:İnşallahhhh canım senindee meleğin gelmiştirrrr delürürüz valla:sm_cool:
Bu akşam harika bir rüya gördüm kızlarr anlamına baktım hamile kalıcaksınız,çok kısa sürede muradınıza kavuşacağınazaa ve çocuğa işaretmişş:dance::dance::teytey:
balsurat :mymeka: laelaelaelaelae
kızlar ben bu ay ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum ya :sm_confused: böyle olupta hamiş haberi alan var mı uykumdan uyandırıyor valla :mymeka: dualarınızı bekliyorum kızlar hamiş haberi bekleyenler dualarımdasınız beyazmelek ve btrklc inşallah hamişsinizdir :Saruboceq:
Bu akşam harika bir rüya gördüm kızlarr anlamına baktım hamile kalıcaksınız,çok kısa sürede muradınıza kavuşacağınazaa ve çocuğa işaretmişş:dance::dance::teytey:
balsuratımm canım yazını görmemişim sonunda görebüldünn benüüü sırnaşık şey özlemişim seni şirinem.. Şeniz
inşallah öyledir canım ya bu ay ilk kez kociş test yap diye zorluyo önceden zor bela aldırırdım :jeyyar:
gamyoncuiremsu
Balımmm hoşgeldin canım kusura bkama tatildeydim seni karşılayamadım nasılsın bi daha bukadar uzak kalma aramızdan:mymeka:
İnşallah rüyan gerçek olurda tez zamanda kavuşursun muradına:Saruboceq:
kızlar hamileyim.sonuç 1830 çıktı.akşama görüşürüz
Canım çok iyiyiz çok şükür. a.s. Sen nasılsın bakalım. :1rolleyes: Sağlığın nasıl? İnşallah kendini daha iyi hissediyorsundur. Şeniz sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?