Slm kızlar nasılsınız?bende kırgınlık var,eşim grip olmuştu banada bulaştı galiba,tam da yumurtlama günlerim başladı,Allah hayırlısını versin...bugün şehitlerimiz toprağa verildi çok üzüldüm...o anneler ne halde kimbilir...ne hayallerle doğurdular çocuklarını...Hepsine Allah rahmet eylesin...
bu günler sanırım yumurtlama günlerim çok çalışmam lazım inşallah sınıfta kalmam halbuki çalışkan bir öğrenciyim
Valla canım biz ailecek fanatiğiz. Ve hiçbir maçı kaçırmayız. Ben küçüklüğümden beri zaten fanatiktim. Bir kurtulamadım şu işlerden. kaydirigubbakcemile3 Bir değil iki değil. Çok kuydu bugünkü. Şimdi yatıyorum zaten. Baya keyfimiz kaçtı. mirmirmirmir
bıktım bu maçlardan ya eşimde fanatik fenerli oğlumuda aynı kendisine benzetti...bizde şimdi geldik dışardan maçı izlemeye gitmiştik bi yandanda nargile içtiler arkadaşlarıyla...eve geldim her yanım nargile kokuyo...üstüne bide yenildiler...gülsemmi ağlasammı...başım şişti gürültüden...sözde eğlenmeye çıktık...
Canım senin adet günün bugün değilmiydi? Listede öyle yazıyor. Yanlış mı yazdık? şutarafagitti
kızlar ümitlenmek istemiyorum ama diğerlerinde çok farklı şeyler yaşıyorum.göğüslerim şiş dokunamıyorum.kasıkları dolu dolu sanki.bize dr günaşırı ilişkiye müsade etmişti.bugün ilişki sonrası belim kasıklarım çok ağrıdı.yataktan kalkamadım.fisfisfisbu kadar değişik şey yaşayıp ya tutmazsa diye de iki gecedir kabus görüyorum.:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlarrr bazen moralim çok bozuk oluyorrrrr arkadaşlarımın çoğu ya hamile yada doğurduuuuu
kızlar ümitlenmek istemiyorum ama diğerlerinde çok farklı şeyler yaşıyorum.göğüslerim şiş dokunamıyorum.kasıkları dolu dolu sanki.bize dr günaşırı ilişkiye müsade etmişti.bugün ilişki sonrası belim kasıklarım çok ağrıdı.yataktan kalkamadım.fisfisfisbu kadar değişik şey yaşayıp ya tutmazsa diye de iki gecedir kabus görüyorum.:çok üzgünüm:
Selam kızlarr hehe anca gelebildim topiğe azcukk örgü de işlerim vardı hallettim.BTRKLC canımm inşallah meleğin senınle beraberdır tutunmuştur annesine rabbim yüzünü güldürsün inşalllahhhh dularımız seninlee:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
hoş geldin canım a.s.
Hoşbuldukk canlarımm a.s.balsurat ben bikaçgündür girmemiştim canım gelmişsin hoşgeldin. tahliyene çok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?