Canım benim eşimde daha üroloğa gitmedi.Kısmetse haftaya gidicek inşallah.Bizde şu an sadece keçiboynuzu kürü yapıyoruz.Bide keçiboynuzu pekmezi yiyor. 2-3 ay önce 1 hafta boyunca sabah akşam keçiboynuzu suyu içmişti.5 milyondan 7 milyona çıktı. Ama o zaman nedense bıraktık.3 ay devam edemedi.Ama şimdi tekrar başladık.1 haftadır sabah akşam içti.Artık 3 ay boyunca sadece akşamları içiricem. Kısmet bakalım. Çakşır tableti nedir?Bilgi verir misin.Ayrıca zeytinyağının içine kuru incir koyup bekletince nasıl oluyo. Hergün bunu yapıp yağı mı içiyor.Biraz detaylı anlatırmısın?
Bütün Hamişlerimizi cok cok tebrik ediyorum.Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Rabbim bu mucizelerini hayırlısıyla hepimize yasatsın
eline saglik canim ne guzel civil civil listeler yayinladin yine masallah insan okudukca okuyor ama cok ugrasiyorsun valla yorma kendini
Listenin en başında adet tarihleri geçmiş olan 5 kişi var. Bunlardan haber yok mu. Acaba test yaptılar mı, hamileler mi? Niye bildirmiyolar bize. Yoksa hamileler de artık bizimle takılmak mı istemiyolar.:1shok: :1shok:
Butun hamisleri tebrik ediyorum.
Nevrosky, canim mesajin icin tesekkurler. Bu ay asilama denicez, bakalim ama cok umutlanamiyorum maalesef. Belki de bu iyi birseydir, hayal kirikligina ugramaktansa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?