canimmmm bak senin icin BOMBA GIBIYIM dicem ama bu öglesine söylenmis söz degil yakinda olucam merak etme kendimi asicam görüceksinizzzz:1closedeyes:
şişşşştttttt çok ayıp bakim sakın bidaha söyleme suss :mymeka::teselli:
bende cıkıyorum uykum geldı...bu arada dıptısdıptıs senı takıp edıyorum.dıger topıklerdede.esınede cok gecmıs olsun...allah sıfasını versın.ınsallh duzelır.guzel sonuclar alırsınız..herkese ıyı geceler....
nevrocum bugun sınıfta kalmak ıstemedım.artık sureklı burdayım....bayramdan sonra burası cok guzeldı...hersey dahada guzel olacak...pembe kosemız buyuyp kocamn olacak:1hug::1hug:
Canım sen yanlış anladın herhalde. Fatos ; "kendimi aşıcam" demek istedi. yerimseniben
bu arada yolcu ettıgım mısafır 3 ay oldu evlenelı.kız 1 aylık hamıle...ınanamadım....kazara olmus.su kazara bızlerede vursa....demı ama.nası oluyorsa kazara:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
naber kızlar nasılsınız nasıl geçiyo bayram ?
nete giremedim
burdan toptan hepinizin bayramı mübarek olsun.......... Şeniz Şeniz Şeniz
herkese iyi bayramlar arkadaşlar.yine hüsrana uğradım.bayramın 1.günü adet oldum..oysaki nasıl ümitlenmiştim...10 gün önceden olsa sinyal verdi ama geliyorum diye.yine bi umut hamile olabilirim diyordum.ama değilmiş...artık ümitlenmeyecem.çünkü hep üzülüyorum sonunda.doktorada gidemiyorum bayram olduğu için.bu gün ilaca başlamam gerekiyordu ama başlayamadım.bu ayda gitti hamile kalamam ilaçsız yumurtam büyümüyor.kasım ayına kaldı.çok moralim bozuk...rabbim daha fazla bekletmesin bizi işallah...
nevrosky hoş geldin canım nasılsın işallah iyisindir yarın akşama kadar bilgisayar benim benim koçişko nöbetçi bu akşam tekim yani sıkılıcam ama rada dayanmak lazım ne yapalım
ben kafayı yedım.o bır gercek.artık kendımle alay edıyorum...:roflol::roflol::roflol:esımde dıyokı noldu sana boyle degıldın dıyor.napayım.hayatı nıye kendıme zından edeyım demı ama. varsın olsun herseye gulup gecıyom:roflol::roflolhhh ohhhh
bugun cok neselıyım hayırdır ınsallh....yoksa bebemı gelıyorlülülülülülülülülülülülünaniknanik
tesk ederım.elchıncım...fatosun asıcam olayını bende cok dusundum.anlayamamıstım...cunku fatosun bugunlerde moralı cok bozuk...acaba dedım...allahtan bız yanlıs dusunmusuz.:roflol::roflol:nevrocum geldıde bıze acıklama getırdı...a.s.a.s.nevrocum gel opeyım ŞenizŞeniz senı okul hayatından sonra hıc takdır almamıstım.cok tesk ederım...
demekki yalnız değilim rapunzelcim hehehehehe saolsun nevrocum bizi aydınlattı
İyi bayramlar bitanem. :1hug: a.s. Canım sağlık olsun , olmamış bu ay. Ama belli mi olur belki bu ay doktora gitmeyince olacak. Sen doktora gitmeyince kendiliğinden büyümüyor demişsin. Belki bu ay büyüyecek. Sen de çok inanmadığın ve beklemediğin bir ayda hamiş kalıvereceksin. Doktor kontrollerine gitmeyince belki rahatlık gelecek. Her işte bir hayır vardır. Bence bunda da olabilir. Güzel tarafından bakmak varken kötü tarafından bakmamalıyız. Daha çok şey kazanacağız. :lepi:
Ya sen de amma pozitif düşünüyorsun , hiç mi üzülmüyorsun diyebilirsiniz. Ama cidden üzülmüyorum. İnanın çok istiyorum. Deliler gibi istiyorum. Ama kafama takmıyorum. Canımı sıkmıyorum. Umutsuzluğa kapılmıyorum. Günümü yaşıyorum. Eşimi üzmüyorum. Sevdiklerimi kırmıyorum. Sonuçta yine olmuyor. O zaman da olmuyor. En azından ben kendimi daha mutlu ve daha huzurlu hissediyorum. Buna ihtiyacımız var. Ve böylece ona daha yakınım. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
selam nevroskycim beni hatırladın mı?öncelikle iyi bayramlar ben 2 hafta önce bebeğimi düşürdüm hala daha rahatsızlığım devam ediyor.çevremde ailem dışında paylaşacağım çok insan yok insan bazen derdini paylaşmak için arkadaş ihtiyacı duyuyor.bende paylaşmak istedim hamile olduğumu öğrendiğim gün düşük yaptığımıda öğrendim ben hep sizler için dua ederken kendi bebeğimi düşürüyomuşum meğerse Allah inşallah hepimizin gönlüne göre versin inanın hala daha sizlere dua ediyorum sizde benim için dua ederseniz sevinirim inşallah hepimiz en kısa zaman da bebek sahibi oluruz İNSANIN SİZLER GİBİ ARKADAŞLARININ OLMASI ÇOK GÜZEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?