bende cıkıyorum uykum geldı...bu arada dıptısdıptıs senı takıp edıyorum.dıger topıklerdede.esınede cok gecmıs olsun...allah sıfasını versın.ınsallh duzelır.guzel sonuclar alırsınız..herkese ıyı geceler....
nevrocum bugun sınıfta kalmak ıstemedım.artık sureklı burdayım....bayramdan sonra burası cok guzeldı...hersey dahada guzel olacak...pembe kosemız buyuyp kocamn olacak:1hug::1hug:
benimde görümcem hamile :CüvCüv:
üstelik sürekli gözümün önünde şimdide karnı iyice belirdi
bayam ziyaretlerine hep beraber gidiyoruz ve onu görünce klasik olarak banada soruyorlar
EEE DAHA YOK MU? Çok üzgünüm çoook
kim kaybettide biz bulamıyoruz acaba :1ninca:
dün görümcem arabayla dönerken bayram mesajlarına cevap yazıyordu
dediki kocasına sen ben ve bebiş diye yazalım sonuna:1ninca:
ağlayayımmı güleyimmi kızayımmı -tatlicadiarzu-
bu bayramlarda iyide milletle icice olunca insanin siniri bozuluyor bende kaynanam tatli ye diyip duruyor bende yok midem bulaniyor dedim demez olsaydim ha oylemi tatam dikkat et hamilesin kesin birsey var atliyor atliyor evlendigminden beri birsey yok yazik esimde gozume bakti su tedaviye hemen baslasak artik diye
biz kimseye soylemiyoruz ve herkes dogal olarak bana bakiyor bunun ablasinin yok bununda olmaz diye iste esimin hatiri olmasa diyivercem spermde sorun var diye ama olmùuyor iste allah sabir versin hepimize de hemen bebislere kavusalim...............
seni cok iyi anliyoruz biliyosun ayni seyleri bizde yasiyoruz umutsuzda olmuyor canim ya ben her ay bu ay heveslenmiycem diyorum adetime 4 5 gun kala belirti geziyorum uzulme sen bi gun bizde anne olucaz hayirlisiyla onemli olan o gune cok yipranmadan varabilmek olsun obur ay olsun allahim hayirlisiyla versinde gec olsun guc olmasin sabir et sukur et canim :CüvCüv:herkese iyi bayramlar arkadaşlar.yine hüsrana uğradım.bayramın 1.günü adet oldum..oysaki nasıl ümitlenmiştim...10 gün önceden olsa sinyal verdi ama geliyorum diye.yine bi umut hamile olabilirim diyordum.ama değilmiş...artık ümitlenmeyecem.çünkü hep üzülüyorum sonunda.doktorada gidemiyorum bayram olduğu için.bu gün ilaca başlamam gerekiyordu ama başlayamadım.bu ayda gitti hamile kalamam ilaçsız yumurtam büyümüyor.kasım ayına kaldı.çok moralim bozuk...rabbim daha fazla bekletmesin bizi işallah...
ah canım ya allah yardımcın olsun seninde...çok zor bi durum...ister istemez bekliyorlar işte...valla benimkiler artık ümidi kesmiş gibiler...doktora gidiyorum kaynanam daha niye gidiyorsun olmuyor diyor.bende gitsemde olmuyor gitesemde.en iyisi ben gideyim olmazsaa yine doktora gitmedim diye üzülmem.biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtan.olması için allah sebep yaratıyor...işallah taz zamanda hamiş haberini verirsin...:Saruboceq::Saruboceq:
olurmu canim ya kaynanan yanlis dusunuyor tabiki gidicen hemde hicvazgecmeden git orda kucucuk bi sebep senin hamile olmana vesile olabilir nekadardir dr a gidiyosunda oyle diyorki vazgecme canim git sen allahim insallah biryerden sebebini cikarirda bebisin gelir allahimda bizi boyle siniyor buna sukur sagligimiz yerinde demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?