arkadaslşar hayırlı geceler herkese.ben bu saate neden ayaktayım tabı ılgınc degılmı.malesef baklava acıyodum serbetledım yenı bıttı.ya hasta hasta hıc ıcımden gelmedı ama annecıme soz vermıstım kıyamadım.ben actım esım cevızını koydu kestı falan derken bu saat oldu.sımdı yatmaya gıdıyorum.malum yarın cok guzel bırgun.bu arada bende ıyıyım cok sukur ıgne oluyorum hergun.hepınızı cok sevıyorum kızlar.herkese hayırlı bayramlar.rabbıme emanet edıyorum sızı.gorusuruuuzzz...
Hehehe.. Ben de diyorum arkadaşlarım bekler falan laf arasında bizimkilere , arkadaşlara ; onlar da kim onlar diyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
İnşallah bitanem. Öbür çizelgem yasaklanınca bunu koydum. Kısmet , belki gerçek olur :hooray:
Senin bu kocişi pek takdir ediyorum. Pek azimli. kaydirigubbakcemile3 Sonunda kıvıracaksınız bu işi inşallah. :lepi:
canlarım ben bugün geç kaldım size yetişemedim ama hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum hepinizi çok öpüyorum
herkese iyi bayramlar...Şeniz
Evet canim herkese iyi ve hayirli bereket dolu nice bayramlar nasip etsin rabbim esenlikler arkadaşlar...........
tskler kizlar
herkesin bayrami mubarek olsun allah tuttugunuz oruclari yaptiginiz ibadetleri ve dualariniz kabul eylesin......
canlarım hayırlı bayramlar hepinizi öpüyorumŞeniz
Hepinize hayirli bayramlar diliyorum şeker tadinda bir bayram geçirin emi
Herkese iyi bayramlar.
kızlarrrrrr herkese hayırlı bayramlarrrr gönlünüzce ve sevdiklerinizle geçireceğiniz nice bayramlara.....:1hug:a.s.:içelim:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?