Merhaba Kizlar Nasilsiniz Insallah iyisinizdir
Menzil gülü canim benim niye kustunki:çok üzgünüm: valla fazla giremiyom yani girme firsatim oluyor ama site devamli doyunuyo topicleri gezemiyorum cvp vermediysem cok ozur dilerim kis bayramda küsülürmüymüs:mymeka:hadi gel barisak Şeniz
hamileyimmmmmmmmmm kızlar ama değerim 175 nasıl sizce
canım benim,bizimde morfoloji seninkinin aynısı. hem sperm sayımızda hareketimizde iyi değil. ama çok şükür bebişim 7 haftaya girecek, başka sorun olmalı bence.kızlar merhaba şimdiden bayramınız mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah...benim aklıma takılan bişey var.ilk hamileliğim eşim korunurken oldu 8 haftalıkken kaybettim... ikinci bebeğimide daha yeni kaybettim..3 haftalıktı düştü.düşüklerimin gerçek sebebi eşimin bozuk morfolojisimidir kesinlikle, anormal sperm yüzdesi % 94..ancak hemen hamile kalabiliyorum yani bozuk sperm dölleyemez diye biliyorum ama hız ve sayı iyi olduğu içinmi dölleyebiliyor acaba yoksa sorun bendenmi kaynaklı..işin içinden çıkamıyorum
En delice esen seher yeli ...en guneşli günler..en parlak gecedir bayramlar....yureklerde bir yeni merhabadir bayramlar........ramazan bayraminiz kutlu hayalleriniz dupduru dualariniz makbul olsun arkadaşlar. Inş bayramm yepyeni güzellikler ve sevinç getirir yureklerimize ve yuvalarimiza esenlikler
diliyorumm hepinize............daha nice bayramlara hep beraber ama guzel haberlerle inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
hamileyimmmmmmmmmm kızlar ama değerim 175 nasıl sizce[/QUOTE
Canım benim ne güzel bir haber bu tebrik ederim maşallahhihoyyytaman kendine dikkat et!!!! tüp bebek hassas bir durum...
ben de yeni geldim ama kan testi yaptıramadım.labaratuvarı kapatmıslar.:1no2:dr. falan da yoktu zaten hastanede .bayramdan sonra yapabiliriz dediler. hala hastalanmadım.bayramdan sonrasına kadar da hastalanmazsam artık o zamana kaldı.eczaneler kapalı olur dıye depoladım idrar testlerini de.kaydirigubbakcemile3insallah bu sefer bebişim gelmiştir.:Saruboceq:
En delice esen seher yeli ...en guneşli günler..en parlak gecedir bayramlar....yureklerde bir yeni merhabadir bayramlar........ramazan bayraminiz kutlu hayalleriniz dupduru dualariniz makbul olsun arkadaşlar. Inş bayramm yepyeni güzellikler ve sevinç getirir yureklerimize ve yuvalarimiza esenlikler
diliyorumm hepinize............daha nice bayramlara hep beraber ama guzel haberlerle inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
Selamet ve esenlikler......................
bayramlar güzelliktir......... Birliktir beraberliktir........dost olmak ne guzel paylaşmak..............bu günleri....................
nevroskycim güzel dileklerin için sagol canım.artık yarın degıl de öbür gün bir test daha yaparım duruma göre.kaydirigubbakcemile5
ben nasıl dayanacagım sımdı 2 gün daha.insallah hislerimde yanılmam ama sanki bu sefer gelecek bebişim .neden bilmiyorum ama öyle hissettim bir an.:asigim:
olmazsa da saglık olsun demekten baska care yok.sizin desteginizle umudumu bir sonraki aylara tasırım evelallahsüprizzzzz
Evet nerelerdesin sen bakiimmm , kaçak?klava: :roflol:
Özledim seni sevgi pıtırcığım çok kaybolma böyle. Şeniz :asigim:
nevroskycim güzel dileklerin için sagol canım.artık yarın degıl de öbür gün bir test daha yaparım duruma göre.kaydirigubbakcemile5
ben nasıl dayanacagım sımdı 2 gün daha.insallah hislerimde yanılmam ama sanki bu sefer gelecek bebişim .neden bilmiyorum ama öyle hissettim bir an.:asigim:
olmazsa da saglık olsun demekten baska care yok.sizin desteginizle umudumu bir sonraki aylara tasırım evelallahsüprizzzzz
canummmmmmm eşim şehir dışındaydı bende annemlerdeydim ve pc yoktu orda ama aklım hep sizdeydiii annemlere anlatıyorum sizi onlar kim diyo hehehehe :roflol::asigim: ama artık burdayım nasip olursa
buarada nevrommm cetvelin inşallah gerçek olur balım..........
benimde eşim diyoki içime doğuyor bu ay kesin hamişsin hehehe çok çalışcam diyo herif yaffffffff:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile
Canlarım hepinizin bayramını kutluyorum. a.s. Sevdiklerinizle beraber nice sağlıklı , huzurlu ve mutlu bayramlar diliyorum. :asigim: Bir dahaki bayrama hamiş hamiş gezmeye çıkmayı nasip etsin Allahım inşallah. :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
şu tatlı küçük kız aynı senin küçüklüğüne benziyor sanki:1rolleyes::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?