size bi müjdem var OcerenO hamileeeee
bende hala oluyorum kimseye sölememi söledi ama ben dayanamıyorum çok sevinçliyim
ama o benden daha önce davranmış:))görmedim onun sölediğini
slm kizlar bende hemen kostum haberler icin insallah guzel haberler verirler kizlar
bizde hastaneden geldik dr esime testler vermisti onlari yaptirdik bir suru test kromozom gen falan hepsi yani insallah iyi gelir herseyde bi engel cikmaz
nevrosky pc yide kapatmadan gidiyor galiba online gorunuyo ama yok kk hastasiyiz resmen
a.s.:teytey:
ne guzel yaaaaaaaaaaaaaa boyle sayimiz cogalsin insallah
eski sayfalara baktimda kizlar bu 1bucuk ayda o kadar cok sayfa ilerlemiski sasirdim masallah bize oku oku ne guzel oluyor simdi hamile olanlarin o zaman ki msjlarini okumakta insani heveslendiriyor belki bir kac ay sonra bizde hamile hamile bu umutsuz msjlarimizi okuyup gulcez iste basrdim diye insallahhhhhhhh...................
yine kimseler yok ortalikta yaaaaaa. moralim bozuk bugun benim bazen dayanacak gucum kalmadigini farkediyorum hasa allaha degil isyanim ama kendi kendime aman ne olursa olsun diyip herseyin kotusunu yapiyorum buna neden olan sey en samimi arkadasim benden 2 yil sonra yani bu yaz evlendi evleneli 6 hafta oluyor 5 haftalik hamileymis allahim verdigi zaman veriyor yaaaaa kisaknadigim icin degil ama bende istiyorum yaaaaaaaaa artik
allahim tedavime engel olmasin bi aksilik cikmasin insallah hemen tup bebek yapiyorum olmadi ikinci olmadi ucuncu dorduncu her ay bi tane deniycem sagligim izin verirse dr izin verirse allahim emegimi bos cikarmza insallah allahim isteyen herkese versin gercekten 5 vakit namazimi kiliyorum allah kabul etsin ve her namazin arkasina duamida ediyorum hepimizin adina
Canım çok teşekkür ederim. Sen araştırmalarınla bizi gerçekten çok bilgilendiriyosun. Eşim bayramdan sonra üroloğa gidicek (ilk defa) Bakalım duruma göre doktor ameliyat mı der, yoksa ilaç tedavisi mi. Bir an önce hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum.
uzun zamandır giremedim kızlar neler olmuş öyle yaaa balsurat canım çok üzüldüm hastalanmana :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nasip bu aya inşallah hamiş kalırsın canımmm :teselli:
gel artıkkkkk yaaaaaa kaydirigubbakcemile
nevroskyyyyyy napıyosun bakalım gamyoncuiremsu kızlar nasılsınızzzzzzzz gamyoncuiremsu
hepinizi çok özlemişim bayramınız şimdiden mübarek olsun bende yokum bayramda .. :a015:
selam kizlar ben geldimmm bugun allaha sukur cok cok iyim..kizlar esim bana bebekler gibi bakiyorrr yaaa nekadar seker onu cok seviyorummm yaaa....
buarada ben gecmisleri hic okuyamadim ama nevrosky neguzel özetlemis böylece haberdar oldum ama merak ettim balim neden ceza aldii..biliyorum cok gec bir soru ama biraz geri kaldim:))..
buarada cerencim tebriklerr yaaa biz bu dualari okudugumuzdan beriii nekadar cok hamis haberi aliyoruz allahim dualarimizi kabul ediyor
kızlar merhaba şimdiden bayramınız mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah...benim aklıma takılan bişey var.ilk hamileliğim eşim korunurken oldu 8 haftalıkken kaybettim... ikinci bebeğimide daha yeni kaybettim..3 haftalıktı düştü.düşüklerimin gerçek sebebi eşimin bozuk morfolojisimidir kesinlikle, anormal sperm yüzdesi % 94..ancak hemen hamile kalabiliyorum yani bozuk sperm dölleyemez diye biliyorum ama hız ve sayı iyi olduğu içinmi dölleyebiliyor acaba yoksa sorun bendenmi kaynaklı..işin içinden çıkamıyorum
ben de yeni geldim ama kan testi yaptıramadım.labaratuvarı kapatmıslar.:1no2:dr. falan da yoktu zaten hastanede .bayramdan sonra yapabiliriz dediler. hala hastalanmadım.bayramdan sonrasına kadar da hastalanmazsam artık o zamana kaldı.eczaneler kapalı olur dıye depoladım idrar testlerini de.kaydirigubbakcemile3insallah bu sefer bebişim gelmiştir.:Saruboceq:
Haydaaaaaaaaa kafamçokkarıştı Netcez bekleyeceğiz artık. kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes: Testleri depoladığın iyi olmuş canım :jeyyar: İnşallah gelir canım. 2 gün sonra yaparsın tekrar. İnşallah pozitifi görürüz. :dance:
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakimmm kaç gündür yoktum güzel haberler var sanırım ceren tebrikler canımmm gözünüz aydınnn sağlıcakla alırsın inşallah kucağına
arkadaslar merhaba.herkez ıyıdır ınsallah.cerencım cooooook tebrık edıyorum.ben bugun yıne hastanelerdeydm.ıshalımde kusmamda durmadı.yıne acıle gıttım 6 tane ıgne verdı.dunden berı oruclarda gıttı tabı.baklava yapıcaktım oda kaldı.oooff bayram ustu cok kotu oldum yaaaa...hepınıze sımdıden hayırlı bayramlar dılıyorum kızlar..rabbım yardımcımız olsun...
Arkadaslar merhaba, bende sizi merak ettim. Islerin arasinda pc yi actim.
Ocereno ya cok sevindim. Insallah hersey yolunda gider, ikiz olursa daha da
seviniriz. Tüm anne olmak isteyen arkadaslara sabir diliyorum.
"Elbet bir gün kavusacagiz" diyorum.
Tatile giden arkadaslara da iyi bayramlar dilerim.
:teytey::teytey:böyle hamiş haberi almak cok güzel.hepimize umut oluyor.valla bayram sekeri tadında bir haber oldu bu bize.:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?