Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar herkezin kadir gecesi mübarek olsun ve edilen tüm dualariniz kabul olsun.bu akşam en çok şunun için dua edeceğim allahim bu listedeki herkez bu ay bebişlerine kavuşsun.amin .
kıslar selam. nevrosky canım mesajını aldım... bu hafta pek iyi değildim. iki g gün işe gelemedim migrenim tuttu yattım.. adete 8 gün kaldı. çok heyecanlıyım. bu ay rahim filmi çektirdim. ve doktorum bu ayı iyi değerlendirin demişti. allahım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin. Herkesein kadir gecesi mübarek olsun...
btrckl canım merhaba sana kactır yazıyorum ama bırturlu karsılasamıyoruz.bırkac sayfa gerıye gıdersen gorursun bıtanem.lutfen sorularımı yanıtla ve benı bılgılendır olurmu.....bu arada herkesın cuması mubarek kadır gecesı hayırlara vesıle olsun.rabbım yar ve yardımcımız olsun ınsallah.solala allah hayırlı etsın ınsallah.artık pembe kosede yerıne kurulursun.beyazmelek beyzanur allah ısınızı kolaylastırsın ve bebıslerınız tez vakıtte calsın kapınızı.hepınızı opuyorum ara ara bakarım yıne...balııımmm senı cok ozledık.hep bır eksıklık var ınan burda..kendıne ıyı bak.mujdelı haber olursa hemen bıldır...gorusuruuuuuzzzzz....
Selammmmmmmm arkadaşlar... Bu mubarekk guzel gecede rabbim meleklerini indirdiği çok hayirli gecede dualarimizi makbul eylesin elimizi boş çevirmesin. En hayirlisini en güzelini tum isteyenlere nasip etsin .inş. Yar ve yardimcimiz ols nerde sikintida olan varsa sikintisini gidersin evlat ateşiyle yananlara kisa zamanda bebişler nasip etsin. Bu geceyi bol dua zikir namaz kuran ile idrak edelim feyzininden bereketinden nasiplenelim inş.dostlar..inş...............hep birlikte ........guzel gunlere nail olalimmmmmmmmm
Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun.....Allah bu gece yüzü hürmetine hepimize hayırlı çocuklar versin,İnşalah hepimiz hamile kalırız.Ben dün gece adet oldum bu ayda olmadı, n'yapalım elbet birgün olacak inşallah, Allah hakkımıza hayırlısını versin.
kadir geceniz mübarek olsun kızlar allah dualarımızı kabul eder inş.:Saruboceq:
solala tebrikler bize de umut oldun eşim varikoselden ameliyat olabilir seni okuyunca umutlandım:lepi::sm_cool:
Arkadaşlar,hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İbrahim b. Edhem, Basra Çarşısı'ndan geçiyordu. İnsanlar onu bulmuşken etrafına toplandılar ve sordular: "Allah’a dua ediyoruz da, O, bizim duamızı kabul etmiyor. Neden?" İbrahim b. Edhem şu cevabı veriyor:
Çünkü, sizin kalpleriniz on şeyden dolayı ölmüş:
1- Allah’ı bilirsiniz ama O'na kulluk etmezsiniz.
2- Kur'an okursunuz, ama onunla amel etmezsiniz.
3- Peygamberimiz’in ümmetinden olduğunuzu iddia edersiniz ama O’nun sünnetiyle amel etmezsiniz.
4- Allah'ın nimetini yersiniz, ama onun şükrünü eda etmezsiniz.
5- Şeytana düşmanlık iddiasında bulunursunuz fakat onu takip eder ve onun isteğine uygun hareket edersiniz.
6- Cennete girmek iddiasında bulunursunuz ama onun için hiç bir hazırlık yapmazsınız.
7- Cehennemin hak olduğunu söylersiniz ama ondan kaçmazsınız.
8- "Ölüm haktır" dersiniz, fakat onun için hazırlık yapmazsınız.
9- Yataktan kalktığınızda insanların kusurlarıyla uğraşırsınız. Ama kendi kusurlarınızı unutursunuz.
10- Ölülerinizi gömersiniz ama onlardan ibret almazsınız. Allah sizin duanızı nasıl kabul etsin! Haydi, hemen Allah'a karşı işlerinizi düzene koyun ki, Allah da bütün hallerinizi düzeltsin."
günaydınlar,
Beni de pembe listeye aaaaaallllllll nevrosky......... Kan testinde 4 haftalık hamile çıktım :CüvCüv:
Sanırım haklısın herhalde zamanı gelmişti, varikosel ameliyatının etkisi en az 3 ayda ortaya çıkıyor diyordu doktorlar. belki bir ihtimal kistleri de alınmıştı eşimin, onun etkisi olmuştur.
Umudunuzu yitirmeyin sonuçta ben 10 aydır bebek için uğraşıyordum. Sonunda kavuşacağım inşallah sağlıkla.... Darısı hepinizin başına. Umarım tez zamanda pembe liste dolar dolar taşarkaydirigubbakcemile3
Amanin amanin bir hamilemiz dahamı oldu maşallah maşallah. Bu hızla gidersek yakinda pembe listemiz 2009 gelmeden dolup taşacak.
oooo kızlar liste uzuyor bakıyorumda solala canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrar tebrikler canım
2009 ramazan ayini düşünüyorum da en büyük dileğim burada bulana herkezin bebişleri olmuş yada yolda olmasini temenni ediyorum.allahim bu mübarek gün ve gecede bizimde seslerimizi duy ve bizlerede anne olmayi nasip eyle yarabbim.bu arada geçen cuma bir hamile bu cuma bir hamile çikardik.haftaya sira kimde.
selam kızlar test günüme az kaldı ama ben nedense eskisi kadar sakin ve umutlu değilim diyorumki kendi kendime eğer hamile olsam bilirdim vücudumda bi değişiklik bi fark olurdu herhalde o yüzden bi umutsuzluğa kapıldım hatta test bile gereksiz diye düşünmeye başladım zaten biraz üşütmüşüm fena midem ve boğazım ağrıyo keyfimde yok halimde anlıcağınız ama burdan iyi bi haber almadan dönmek beni çok sarsıcak biliyorum şimdiden bir buçuk aydır boşuna evimden eşimden ayrı kaldım diyorum allahım bu mübarek günlerin hatırına yüzümüzü güldürür belki
hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
Canım ya. eşin ameliyat olalı ne kadar oldu. belki biraz daha zamanı vardır. benim eşime de doktor ameliyat diycek gibi geliyo. ama ameliyat olduktan sonra genelde değerler düşüyo galiba.okuduklarım hep öyle.ameliyat olsa bi dert olmasa bi dert. insanın kafası karışıyo. eşine ilaç falan verdiler mi? Neler kullanıyo.