Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar,
Beni de pembe listeye aaaaaallllllll nevrosky......... Kan testinde 4 haftalık hamile çıktım :CüvCüv:
Sanırım haklısın herhalde zamanı gelmişti, varikosel ameliyatının etkisi en az 3 ayda ortaya çıkıyor diyordu doktorlar. belki bir ihtimal kistleri de alınmıştı eşimin, onun etkisi olmuştur.
Umudunuzu yitirmeyin sonuçta ben 10 aydır bebek için uğraşıyordum. Sonunda kavuşacağım inşallah sağlıkla.... Darısı hepinizin başına. Umarım tez zamanda pembe liste dolar dolar taşarkaydirigubbakcemile3
FONT="Comic Sans MS"]:lepi:günaydın kızlar:lepi:
şimdi hastaneden geldim.dr bugün hcg vurulmamı söyledi.kaydirigubbakcemile5pazar günü aşılamaya gelmemi istedia.s.
inşallah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu sefer başarırız.kurban bayramında herkeze ewet hamileyim duyurusu yapabilirim inşallah.
şu an bir tane 21 birtane 16,5 birtane 15 lik yumurtam var.
daha da bu balıklar yakalamazsa:mymeka:bende çekecekleri var.klava:[/FONT]
Arkadaşlar herkezin kadir gecesi mübarek olsun ve edilen tüm dualariniz kabul olsun.bu akşam en çok şunun için dua edeceğim allahim bu listedeki herkez bu ay bebişlerine kavuşsun.amin .