Bu arada eşimin değerlerini soranlar olmuştu çok. testlere bakıp yazıyorum:
ilk testte;
sayı 13 milyon
hareketlilik %70 ( %50 hızlı, %20 yavaş, %30 hareketsiz)
anormal morfolojili sperm %20
1,5 ay sonra yaptırdığımız testte değerler daha da düştü:
sayı 10 milyon
hareketlilik %53 ( %13 hızlı, %18 yavaş, %22 yerinde hareketli, %47 hareketsiz)
anormal morfolojili sperm %100
normal morfoloji olan tek bir sperme bile rastlanmadığı için kesin ameliyat, doğal yoldan çok zor olur dediler. hatta ameliyat sonrası da yaşım 30 olduğu için en fazla 1 sene bekleyip tüp bebeğe geçmemi söylediler.
ameliyat olduktan sonra test yaptırmadık. şu anki durumunu bilmiyorum. ama gerek de kalmadı artık bakmaya. bebişimiz erkenden geldi beklatmedi bizi:)
kızlar önemli degil canlarım artık son günlerimdeyim ama arada bir girmeye çalışacam artık sizleri çok seviyorum hepinizi öpüyorum canlarım.
Bu arada eşimin değerlerini soranlar olmuştu çok. testlere bakıp yazıyorum:
ilk testte;
sayı 13 milyon
hareketlilik %70 ( %50 hızlı, %20 yavaş, %30 hareketsiz)
anormal morfolojili sperm %20
1,5 ay sonra yaptırdığımız testte değerler daha da düştü:
sayı 10 milyon
hareketlilik %53 ( %13 hızlı, %18 yavaş, %22 yerinde hareketli, %47 hareketsiz)
anormal morfolojili sperm %100
normal morfoloji olan tek bir sperme bile rastlanmadığı için kesin ameliyat, doğal yoldan çok zor olur dediler. hatta ameliyat sonrası da yaşım 30 olduğu için en fazla 1 sene bekleyip tüp bebeğe geçmemi söylediler.
ameliyat olduktan sonra test yaptırmadık. şu anki durumunu bilmiyorum. ama gerek de kalmadı artık bakmaya. bebişimiz erkenden geldi beklatmedi bizi:)
Sizde hem sayı yüksekmiş, hemde hareketlilik yüksek. Bizim sayı 7 milyon, hareketlilik % 42. İnşallah bizimkilerde yükselir. Eşin ameliyat olmuşmuydu. Offfffffffffff yaaaaaaaaaaa
günaydınlar,
Beni de pembe listeye aaaaaallllllll nevrosky......... Kan testinde 4 haftalık hamile çıktım :CüvCüv:
Sanırım haklısın herhalde zamanı gelmişti, varikosel ameliyatının etkisi en az 3 ayda ortaya çıkıyor diyordu doktorlar. belki bir ihtimal kistleri de alınmıştı eşimin, onun etkisi olmuştur.
Umudunuzu yitirmeyin sonuçta ben 10 aydır bebek için uğraşıyordum. Sonunda kavuşacağım inşallah sağlıkla.... Darısı hepinizin başına. Umarım tez zamanda pembe liste dolar dolar taşar
günaydınlar,
Beni de pembe listeye aaaaaallllllll nevrosky......... Kan testinde 4 haftalık hamile çıktım :CüvCüv:
Sanırım haklısın herhalde zamanı gelmişti, varikosel ameliyatının etkisi en az 3 ayda ortaya çıkıyor diyordu doktorlar. belki bir ihtimal kistleri de alınmıştı eşimin, onun etkisi olmuştur.
Umudunuzu yitirmeyin sonuçta ben 10 aydır bebek için uğraşıyordum. Sonunda kavuşacağım inşallah sağlıkla.... Darısı hepinizin başına. Umarım tez zamanda pembe liste dolar dolar taşarkaydirigubbakcemile3
günaydınlar,
Umudunuzu yitirmeyin sonuçta ben 10 aydır bebek için uğraşıyordum. Sonunda kavuşacağım inşallah sağlıkla.... Darısı hepinizin başına. Umarım tez zamanda pembe liste dolar dolar taşarkaydirigubbakcemile3
Canım senin yine iyi ben napıyım bizim sayı 6 milyon harketlilik 0 sadece yerinde harektli var %3 oda üstelik eşim ameliyatta oldu hiçbir faydası olmamış tam tersine değerler dahada düşmüş
:lepi:günaydın kızlar:lepi:
şimdi hastaneden geldim.dr bugün hcg vurulmamı söyledi.kaydirigubbakcemile5pazar günü aşılamaya gelmemi istedia.s.
inşallah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu sefer başarırız.kurban bayramında herkeze ewet hamileyim duyurusu yapabilirim inşallah.
şu an bir tane 21 birtane 16,5 birtane 15 lik yumurtam var.
daha da bu balıklar yakalamazsa:mymeka:bende çekecekleri var.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?