ay evet ya nurun da dediği gibi takvim niye yasaklandı çok üzüldümkötükedihüso[/QUOTE]nevroskycım takvim de birsey yoktu ki .o da nıye yasaklandı onu hiç hiç anlamadım:uhm:
ay evet ya nurun da dediği gibi takvim niye yasaklandı çok üzüldümkötükedihüso
hepimizin adet tarihleri yazan mi yok canim o yasaklanmadi bildigim kadariyla nevro sabah yayinladi onu
arkadaşlar kilo ve doğum çizelgeleri hariç takvimler malesef sistemde yasak
rica ediyorum gebelik bölümünde ve bu topikde bu tip konuları tartışmayalım a.s.
Tamam canım. Arkadaşlar da üzüldüler haliyle. Hepimiz için pozitif bir hareketti. Ben Kazen'e sordum. Takvim olarak yasak dedi. Mesajlarımın içine resim olarak koyabilirmiyim dedim. Abartmamak kaydı ile tabi ki dedi. kaydirigubbakcemile
Sen nasıl oldun canım? Birşeyler yiyebildin mi? :1rolleyes:
evet canim burlardayim aymescigim canim evet hatirliyorum sizinde 6 milyondu sanirim bizim gibisiniz yani valla ben herseyleri yedirip iciriyorum iki ay oldu bir ay sonnra bakalim bir degisiklik olcakmi
aymes canim insallah ayni anda hamis kaliriz cunku bizde2 ay sonra tup bebek de ilk sansimizi deniycez insallah o zamana kadar kendimiz kalir dogal yoldan allahin izniyle
yok canım nevronun msj ının altında takvim oluyordu küçük küçük hepimizin isimleri olan bir takvimdi canım
vesta, arısütü alırsan bir çay kaşığını balla karıştırıyorsun. öyle tadı iyi oluyor en azından.
bu arada sabah gittim kan testi için sonuç akşama çıkacakmış. dün gece hiç uyuyamadım zaten akşama nasıl bekleyeceğim bilmem:)
kıslaar, çok şükür girebildim siteye yaf! deli oldum. ne var ne yok? eski sayfaların hepsini okuyamadım da?? nasılsınııızz??
iki akşamdır takılıyım dedim bu sefer siz yoksunuz... site pek sakin dünden berimirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?