arkadaslar merhaba.daha yenı bıtırdım sayfaları.baya bırıkmıs ben yokken.sımdıde kocıs mızmızlanmaya basladı.onu ıhmal ettıgımı dusunuyor pc basında otururken nedense.hadı ben hemen kactım.sızı sevıyorum ve takıpteyım.yenı gelen arkadaslar hosgeldınız...bu arada ben hamıs haberlerınden cok etkılenıyorum ya.morelım hala duzelmedı.ne olacak boyle bılmıyorum....hepınızı optum arkadaslar yarın gorusuruz allah ızın verırse...
kızlar bu siteye üyeyim ama bu bölüme ilk giriyorum bana bi cevap veren olursa çok sevinecem.benim eşimdede sperm problemi var sayısı normalin iki katı ama çoğu hareketsiz kümeleşmede var bide viskozitesi çok yüksek çıktı cuma günü doktora gidecez ama ben sabredemiyorum böyle bi sorunu olan varsa cevap yazarsa sevinirim
iyi geceler kızlar nasılsınız bakıym kaydirigubbakcemilekaydirig2 gündür giremedim bağlantıda sorun vardı
okuycam 30 sayfa var çooooooook işim var sositosositosositososito
yahuuu kızlar niye sayfaları geç açıyor? sadece benimkimi böyle sizdede varmi?
bazende hiç açmiyor sinir oldum :mymeka::mymeka::mymeka:
sanada iyi geceler belya ben şahsen iyiyim sen nasılsın çok şükür ben sorun yaşamıyorum sayfalar güzel açılıyor ama bazen arada benim de öyle oluyordu bu gün iyi a.s.
Nevroskycim sagol o kadar zahmet etmissin yazi icin. Bende cevaba sonra bakarim diye hemen cikmistim. Nasilda yetisiyorsun hepimize.Şeniz
a.s.a.s.saol canım bende iyiyim temizlik yemek ..... uğraşiyorum :içelim:
biraz uykum geldi biryandanda diğer sayfaları okuyorum :1hug::1hug:
sen neler yapıyorsun sana bir sorum vardı kçi boy.kürünü 1hafta boyunca sabah akşam daha sonrada hafta da 1 günmü yapıcağız? nasıldı?
Canlarım bugün balımızzzzzz akşama kadar misafir ağırlaşmıştı. Anca geldi ki banlanmış. Maalesef 15 gün ceza aldı arkadaşımız. Sebep şu kk ricaret puanları ve mesajları ile ilgili. Birbirimize attığımız mesajlar sorun çıkarmış. Yalnış kullanım sebebiyle. Denemek amaçlı birkaç kullanım yapmış sanırım balımmmm ama 15 gün de fazla değil mi? Art niyet yoktu , merak bence. Bana gelen mesajlar o yöndeydi. Ben de yapmıştım zamanında. O bölüm de kapatıldı. Benim takvimim de yasaklandı. Terslikler üst üste geliyor kızlar. Takvimden bir açıldı. Banlamalar , bölüm kapatmalar. Detaya girmeyeceğim sonuçta belli bir yerden sonrası özel konuşmalara giriyor ama 15 gün balsız ne yapacağız. Onu kara kara düşünmeye başladım. Canım arkadaşım seni çok seviyorum. İnşallah cezan indirime uğrar. Zira 15 gün nasıl dayanırız. senağlama senağlama senağlama
canım valla adet oldum bu gün oruç değildim biraz çarşıya çıkıp vitrinlere baktım belyacım keçi boynuzunu bir hafta sabah akşam ondan sonraki haftalar her akşam içiriyorsunyani haftada bir gün değil her akşam içiriceksin tamam mı tatlım :1hug:
Canlarım bugün balımızzzzzz akşama kadar misafir ağırlaşmıştı. Anca geldi ki banlanmış. Maalesef 15 gün ceza aldı arkadaşımız. Sebep şu kk ricaret puanları ve mesajları ile ilgili. Birbirimize attığımız mesajlar sorun çıkarmış. Yalnış kullanım sebebiyle. Denemek amaçlı birkaç kullanım yapmış sanırım balımmmm ama 15 gün de fazla değil mi? Art niyet yoktu , merak bence. Bana gelen mesajlar o yöndeydi. Ben de yapmıştım zamanında. O bölüm de kapatıldı. Benim takvimim de yasaklandı. Terslikler üst üste geliyor kızlar. Takvimden bir açıldı. Banlamalar , bölüm kapatmalar. Detaya girmeyeceğim sonuçta belli bir yerden sonrası özel konuşmalara giriyor ama 15 gün balsız ne yapacağız. Onu kara kara düşünmeye başladım. Canım arkadaşım seni çok seviyorum. İnşallah cezan indirime uğrar. Zira 15 gün nasıl dayanırız. senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?