Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizildeniz selam, klomeni esiniz nasil kullaniyor? Yani gunde kac defa ve hangi saatlerde? Bende dr. a sormadan alsam nasil olur acaba??
Birde bilgisizligimi bagislayin nolur. Bu kolmen bayanlara yumurta uretimi icin verilen klomenin aynisi mi? Yani erkek ve kadina verilen klomen ayni mi??
KIZILDENİZ canım sizde varikosel falan varmıydı
Herkeze hayırlı akşamlar kızlar bugünde adetim gelmedii artık sinirden patlamak üzereyim neden bu adet gecikti yaaaaaaaaaaaa.senağlama
kızlar merhaba 3 gün önce hamile olduğumu yazmıştım.eşimin normal morfolojili spermi % 6 ,diğer değerleri normal.doğal yoldan hamile kalmıştım tam sevinirken dün akşam kahverengi lekelenmem oldu.bugün kan testi yapıldı ve 394 olan değerim 260 a düşmüş heralde bebeğimi kaybediyorum.doktorum kesin istirahat dedi tekrar değerlere bakılacak ama kanamam hafifte olsa devam ediyor sanırım kaybettim değilmi.böyle bi olay yaşayan varmı aranızda((bhcg düştükten sonra yükselip gebeliği devam eden ve sağlıklı doğum yapan varmı.ne zor şeymiş nasıl dayanacağım bu ikinci... nolur cvp yazın
((
Canım benim benim 12 gün önceden başlayan sağ ve sol kasığımda batma ,sancı şeklinde ağrılar oluyordu daha önceden olurdu ama bu kadar erken başlamazdı ağrılar ve tek taraflı olurdu .Bu sefr iki taraflı.Adet günü yani dün kalçalarıma ve baldırlarımda batma tarzı sancı oldu.Ve beni en çok düşündüren belki ramazandadır bilemiyorum ama on gündür devam eden HALSİZLİK VAR GÖZLERİM KAPANIYOR GİBİ OLUYORUM uYKU HALİ SANKİ,CANIM HİÇBİR İŞ YAPMAK İSTEMİYORUM KEYİFSİZİM,BİTKİNİM .Nur canım bendekiler böyle ama ben hamişliğe yormuyoum bunalrı tabikide rabbim bilir.Seninde az kalmış adetime dularım seninle inşallah bu ay mucizen seninledirr.Sende nasıl beliriler var bakayım :lepi:balım ne gibi belirtilerin var.benim de malum 6 günüm kaldı .merak basladı bende de.
İnşallah rosem inşallahbalcım ınsallah hamıssındırr.:CüvCüv:
hamıs haberı verırsın bıze..:Saruboceq:
sınırlenme lutfen..:1hug:
Maasallah canim, darisi bizim basimiza...evet canım aynı ilaç benim eşim günde bir kere aldı 3 ay kullan demişti doktor tam 3. ayında hamile kaldım şükür darısı basınıza