:1ninca: :1ninca: Test şuan düşünmüyorum canım 4-5 gün geçsin garanti olsun o zamna yaparım
ohooooo 4-5 gun beklicezmiii catlariz valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1ninca: :1ninca: Test şuan düşünmüyorum canım 4-5 gün geçsin garanti olsun o zamna yaparım
Ya canım sorma , bu dediğim yer de önde gelen yerlerden biri. Bu adam sigarayı bıraktı. Morfolojide elbet farketmeli. Bekleyip göreceğiz. Kocamı üzerlerse :mymeka:
Nevrosky Canimmmmmm Dogum Gunun Kutlu OlsunnnnnŞeniz
RABBİM, bu mübarek gün hürmetine, Hayirli Bebis Nasip Etsin iNsallah
En yakin Zamanda Bebisine Kavusman Dilegiyle...:1rolleyes:
Bir Omur Boyu Esin Ve Rabbimin Izniyle Kavusacagin Bebisinle Rabbim Mutluluk Ve Huzur Versin insallaha.s.
Merhaba bitanem. Verdi canım. Çıkmasını bekliyor. Haber verecek. inşallah güzel çıkar. Çok korkuyorum eşim için. İnşallah üzüleceği bir sonuç ile karşılaşmaz.
Ama sabah eşim aradı. Spermiogram vermeden önce kayıt işleminde ne gibi bir sorun vardı diye sormuşlar , kıllandım doğrusu. CADIARZU Sayı falan mı düşüktü diye sormuşlar üstüne. Eşimin aklına kötülük gelmez ki. Eşim de morfoloji için geldim , sigarayı bıraktım değişmiş mi ona bakacağız demiş. Yani niye soruyorlar ki. Bu özel hastane. Ve Tüp bebek merkezi de var. Aklıma kötü şeyler geliyor. Yani sorunu öğrendiler , değerleri düşük mü çıkaracaklar acaba.klava: İnşallah emeklerimizle oynamazlar. Eşim üzülürse ben buna dayanamam. senağlama senağlama senağlama
SABIR SABIR YA SABIRRR
SABIR KÜPÜMÜSÜN SEN İNŞALLAH 4-5 ADET OLMAZSIN ONDAN SONRA ÇİFT DİKİŞ ATARSIN TESTE İNŞALLAHHHH:Saruboceq::Saruboceq:
:1ninca:Canım mecbur beklemek zorundayım çünkü heray 6 gün kala testleri yapmaya başlardım adete olana kadar .Artık testlerden bıkkınlık iğrençlik geldi sabır burdan gelıyor:jeyyar:
Balim yerim senin sabrini ben hehehehe
kiz sen balimin sabrini yersen o sabirsiz napicakkk:mymeka: