Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin bengüsü canim inşallah eşinin durumu hemen düzelir yaaa bol bol su içsin en güzel yol bide eğer içebilirse maydonoz sapi kaynat ve içir oda enfeksiyonu güzel çözüyo geçmiş olsun canimmm
selam kızlar,nasılsınız,güzel bir gün geçiririz inşallah,2 gündür iftara misafirim vardı,bir türlü giremedim internete,cumartesi eşim için doktora gittik,enfeksiyon vardı ve 2 haftalık tedavi vemişti doktor fakat hala enfeksiyon geçmemiş senağlama çok moralimiz bozuldu,ilaçların dozunu arttırdı,2 hafta daha tedavi olacak,doktorumuz diyor ki şu enfeksiyonu tedavi etsek diğer ilaçlara geçeceğiz ama tek sorunumuz şu enfeksiyon diyor,ne olur dua edin,herşey güzel gitsin ve eşim kurtulsun bu enfeksiyondan :Saruboceq:
bu arada kendi derdime daldım,doğum gününü kutlayamadım nevrosky canım arkadaşım,sana mutlu seneler diliyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun canım benim :1hug:
Merhaba.Bizde 1 yıldır bebek istiyoruz.Ama olmuyor.Eşim benden kaynaklandığını düşünüyodu. Doktora gittik.Bütün tahlilleri yaptırdık.Eşimin sperm sayısı az çıktı. Ramazandan sonra doktora gidicek bakalım. İnşallah hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz.
Merhaba.Gerçekten çok mutlu oldum hamilelik haberlerini okuyunca.Çünkü hepsinin eşinin spermleri az olduğu için hamile kalamıyolardı.Aynen benim gibi.Bana umut oldu bu hamilelik haberleri.İnşallah birgün benim adımı da yazarsın oraya.Sevcan doğal yoldan hamile kaldı diye.
haklısın canım maydanoz iltihap için birebir bugün akşam deneyeyim a.s.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah tez zamanda pembiş listede görürüz adınızı
NEVROCUMMMM BALIMMM YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN CANIM BENİMMM NİCE SENELERE DAHA EŞİNLE BEBEĞİNLE VE SEVDİKLERİNLE İNŞALLAH BİDAHAKİ YAŞ GÜNÜNDE BEBENLE OLURSUN YOĞUNLUKTAN DOLAYI AKLINA BİLE GELMEZ DOĞUMGÜNÜN CANIMMMM:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Canım seni de ekleyelim o zaman listemize. Bize muhtemel adet tarihini ver (gelecek ay) Sayı mıydı sorun sadece. Diğer değerler nasıl. yaz buraya istersen bir bakalım. Kullandığınız ilaç ya da kür var mı eşin için? Haydi bunları cevapla ve ekleyelim seni de. İnşallah seni de yakında pembe köşemizde görürüz. :Saruboceq: :CüvCüv:
Yalnız listeye kaydolup ondan sonra kaybolmak yok. Hep bekleriz buraya. Seni de aramızda hep görmek isteriz. Başka listelere benzemez bu liste. Sıcak ortamı görünce bırakamazsın zaten de ben yine de baştan söyleyeyim dedim. Arkadaşlarım sağolsunnlar bir tanedir. Onları tanıdığım için çok şanslıyım. Sen de şanslısın ki bizi buldun. kaydirigubbakcemile5
Canım çok teşekkürler. hihoyyyt Ne güzel dilekler bunlar bitanem. Amin inşallah hepsi gerçekleşir. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: Canımsınız ya siz senağlama
CANIM YA ÇOK TATLISIN......ÇOK TEŞEKKUR EDERİM..........RABBIM SENI SEVINDIRSIN.... AİLENE MINIK BEBİŞLE MUTLULUK VERSIN......VE SIRAYLA HAMİŞ HABERLERI GELSIN İNŞ.... HAYIRLI BI ÖMÜRRRRR DILIYORUMMMMMMkaydirigubbakcemile........kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız
1-^^sabirsiz^^
2-nur82
3-el-muallim
4-sudenaz222
Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler.
Merhaba.Bu hafta adet olmam gerekiyo.23-24 Eylül gibi. Bi dahaki ay da 27-28 Ekimde olurum herhalde. Eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum.Bide keçiboynuzu pekmezi yiyor. Daha doktora gitmedi. Gerçek anlamda tedaviye başlamadık.Ama doğal yoldan hamile kalmak istiyorum.Allahım inşallah aşılamaya yada tüp bebeğe gerek duyurmaz.
AAA AĞLAMA BİTANEM VALLAH KIYAMAM YAZIK O GÜZEL GÖZLERİNE GÜZZEL KALPLİ ARKADAŞIM NOLUR BAK HEP GÜL OKİŞŞŞ :lepi::içelim::içelim::1hug:
CANIM YA ÇOK TATLISIN......ÇOK TEŞEKKUR EDERİM..........RABBIM SENI SEVINDIRSIN.... AİLENE MINIK BEBİŞLE MUTLULUK VERSIN......VE SIRAYLA HAMİŞ HABERLERI GELSIN İNŞ.... HAYIRLI BI ÖMÜRRRRR DILIYORUMMMMMMkaydirigubbakcemile........
Merhaba.Bu hafta adet olmam gerekiyo.23-24 Eylül gibi. Bi dahaki ay da 27-28 Ekimde olurum herhalde. Eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum.Bide keçiboynuzu pekmezi yiyor. Daha doktora gitmedi. Gerçek anlamda tedaviye başlamadık.Ama doğal yoldan hamile kalmak istiyorum.Allahım inşallah aşılamaya yada tüp bebeğe gerek duyurmaz.
Piki :çok üzgünüm: Çok şükür Allahıma sizleri karşıma çıkardı. Canım arkadaşlarım. :asigim: Şeniz
Eşimin değerlerini yazmayı unutmuşum.
Volüm :2.4 ml
Likefaksiyon:15 dk.
Aglutinasyon:yok
konsantrasyon:7.000.000/ml
ph:7.4
mikroskopi:her sahada 2-3 lökosit görüldü.
A Klas:%42
B Klas:%14
C Klas:%14
D Klas:%30
Normal sperm:%2
Baş şekil anomalisi:%64
Akrozom anomalisi:%8
mid-piece anomalisi:%12
kuyruk anomalisi:%14