günaydın arkadaşlar
nevrosky canım doğum günün kutlu olsun, allah sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin inşallah,
ben dün adet oldum canım 1 hafta erken geldi bende şaşırdım yeni adet tarihim 18 ekim......
nevrosky canim dilerim yeni yaşinda mutluluklarin en güzelini yaşar, neşeni hiç yitirmezsin. ömür boyu eşin ve çocuklarinla mutlu bir yaşam sürersin mutlu yillar....
günaydın canım evet aynen gurbete gittim 4 yıl bitti 5 yıl agirdik evliliğimizde sen kaç yıllık evlisin :1hug:
günaydın kızlar,
nevrocum mutlu yıllar.Bu yılın sana hediyesi küçük bi prenses ya da tosuncuk, hatta ikisi birden olsun. İyiki doğmuşsun Şeniz
NEVROSKY NİCE MUTLU YILLAR CANIM BU YIL SANA ALLAHIM İKİZ ÇOCUKLAR VERSİN İNŞALLAH.DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
dogum günün kutlu olsun nevrosky........
Canım 2.5 yılı geçtik artık. İnşallah uzun seneler boyu mesut mutlu yaşarız eşlerimizle :asigim: Şeniz
bu arada nevrocum doğum günün kutlu olsun iyiki varsın iyiki aramızdasın senin pozitifliğin bize çok büyük destek veriyor
Günaydın bitanem. Şeniz Çok teşekkürler tebriğin ve iyi dileklerin için. :1hug: a.s.
1 hafta önce geldi demek. Kaçıncı günündü bugün? :uhm: Tam adet gibi mi canım eminmisin? Hani yerleşme kanaması gibi bir şey var ya. Ondan olabilir mi acaba? CADIARZU
evet canım bunları bende duyuyorum inan bana çok zoruma gidiyor bide bilip özellikle gelip sorduklarında boğasım geliyor onları ama işte insanları anlamak okadar zor ki benim eşiminde 0 açıkcası ben o doktorada döllenme olduğunada inanmıyorum ama benim ümüdim allahtan eşim bana dediki benim çocuğum olmuyor eğer istersen başka birininkini kullanarak tüp bebek yöntemini deniyelim sonuçta yine sen doğuracaksın dedi öyle zoruma gittiki o sözü çünkü kendinden umudu kesmiş ona sarılıp hayır aşkım ben senden başkasından bebeğim olmasını istemiyorum ben senden bi parçam olmasını istiyorum bu tek senin sorunun değil ikimizin sorunu dedim ve o günden sonra daha bu konuyla ilgili konuşmadık 2 ay üstünden atamadı yıkıldı ama okada zor ki birini hamile görmek kucağında bebeği okadar iyi anlıyorum ki ama diyorum ya benim eşimle evlenmem bile kader benim anlımda yazıyorsa olur ama ben herzaman bunu için çabalıycam mikro tese şansımızı sordum istanbulda bi hocamıza %10 ama denemeye değer dedi bu bile bana büyük bir ümit veriyor canım
25. günümde geldi canım ya, evet normal adet gibi baya yoğun devam ediyor sancımda baya oldu adet yani eminim....ne yapalım hayırlısı zamanı gelmedi demekki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?