evet canım bunları bende duyuyorum inan bana çok zoruma gidiyor bide bilip özellikle gelip sorduklarında boğasım geliyor onları ama işte insanları anlamak okadar zor ki benim eşiminde 0 açıkcası ben o doktorada döllenme olduğunada inanmıyorum ama benim ümüdim allahtan eşim bana dediki benim çocuğum olmuyor eğer istersen başka birininkini kullanarak
tüp bebek yöntemini deniyelim sonuçta yine sen doğuracaksın dedi öyle zoruma gittiki o sözü çünkü kendinden umudu kesmiş ona sarılıp hayır aşkım ben senden başkasından bebeğim olmasını istemiyorum ben senden bi parçam olmasını istiyorum bu tek senin sorunun değil ikimizin sorunu dedim ve o günden sonra daha bu konuyla ilgili konuşmadık 2 ay üstünden atamadı yıkıldı ama okada zor ki birini hamile görmek kucağında bebeği okadar iyi anlıyorum ki ama diyorum ya benim eşimle evlenmem bile kader benim anlımda yazıyorsa olur ama ben herzaman bunu için çabalıycam mikro tese şansımızı sordum istanbulda bi hocamıza %10 ama denemeye değer dedi bu bile bana büyük bir ümit veriyor canım