Selam kızlarrr ben geldimm geberdim yorgunluktanyine misafir var bende bu sefer kaynımlar var maç izliyorlarlaelaelaelaelaeBu ARADA BEN HALA ADET OLMADIM 32.GÜNÜDE DEVİRDİMMMkaydirigubbakcemile3
slm kızlarrsky
nasılsınız
nehaber nvrsky
iyidır canım strsliyim biraz kırmızıları bekliyomda
:CüvCüv:inşallahhhh canım benim seninde neşen daim olsun senin haberlerinide tez zamanda:CüvCüv:hihoyyyt alırız
merhaba kızlarhihoyyyt ben geldim okuduklarım çok sevindirdi beni hadi iiiiikaydirigubbakcemile5
balsurat sende sevindir bizi hadi kız azkaldı inşaallah seni de hamişler kervanına katıcazbizde gelicez rabbimin izniyle o kervana tez zamanda
:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım saglık olsun.bir dahaki ay olur.önümüzde zaman çok.yeterki senin saglıgın yerinde olsun.böyle eziyet etme kendine.dünyanın sonu degıl ya.zamanı gelince rabbim bizlerede verecek.burada aynı durumda olan kaç tane kişi var.yalnız degılsın unutma canım.her zaman umutlu olalım ki birbirimize umut aşılayalım.:teselli:
Mekselina canım benim üzüldümmne yapalım sağlık olsun rabbim hayırlsını böyle görmüş demekki senin için.Rabbim en kısa zamanda mucizeni sana bağışlasın inşallah bu evlat hasreti bitsin inşallah.Dualarım seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?