selam canım hoşgeldin inş. :CüvCüv: hepimizi sevindiririsin sanırım adet olmadın daha
Selam kızlarrr ben geldimm geberdim yorgunluktanyine misafir var bende bu sefer kaynımlar var maç izliyorlarlaelaelaelaelaeBu ARADA BEN HALA ADET OLMADIM 32.GÜNÜDE DEVİRDİMMMkaydirigubbakcemile3
balcım ınsallah hamıssındır..:CüvCüv::Saruboceq:Selam kızlarrr ben geldimm geberdim yorgunluktanyine misafir var bende bu sefer kaynımlar var maç izliyorlarlaelaelaelaelaeBu ARADA BEN HALA ADET OLMADIM 32.GÜNÜDE DEVİRDİMMMkaydirigubbakcemile3
Canım iyi olmana sevindim Allah yüzünü hep güldürür inşallah :1hug::1hug:
tesekkurler kıslar.herseyın hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsallah bu ay herkesten guzel haberler alırız.kaydirigubbakcemile5merhaba canım iyi olmana sevindim evet keşke bizim de ikizlerimiz olsahihoyyyt
balım hamiş balım hamiş balım hamiş balım hamiş balım hamiş........................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canım çok yormasaydın kendini keşke
balım ne yaptın yaaa
heyecanlandım şimdi
Rosemim Aşkitomm aminn inşallahh Şenizbalcım ınsallah hamıssındır..:CüvCüv::Saruboceq:
kızlarrr selammm yine bena.s.şakkıdı
sağol canım zaten senin pozitifliğin olmasa ben bu kadar da dayanmaz gerçekten depresyona girerdim sen ve burdaki herkes bana umut kaynağı oluyosunuz:içelim:kaydirigubbakcemile5
Ah canım amin inşallah bayramdan sonra cümbür cemaat halay çekicez.
İnşallah mekselina ve balsurattan müjdeler gelir süper olur valla.
Bu arada sizin test yarınmış hadi hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah Allah emeklerinizin karşılığını verir bitanem:1hug:
sagol insallah canım.1 haftam var 28 eylül tarihim.bu ay hissetmiyorum birsey ama bu ay olmasa bile yakında gelecek bebişim inanıyorum.:CüvCüv:zaten birkac ay daha deneyip aşılama düşünüyoruz.eşim pek sıcak bakmıyo gibi dogal yolla deneme taraftarı.ama ben ikna ederim onu:jeyyar:umarım gerek kalmaz.ekim aynda eşimi tahlile yollayacagım bakalım durumlar ne alemde:uhm:
elchin demekki yanlış hatırlıyom ama umudumuz balımla devam ediyor hadi balım inş.:CüvCüv::ecrin_bebek:
Kızlarrr çok sağolun desteklerinizden ötürüü Allah razı olsunn ağzınızdan bal damlıyor duygulandırdınız benı senağlamasenağlama:Saruboceq:ALLAHIM NE OLUR HAMİLELER COGALSIN İNŞALLAH BAL:CüvCüv:HAMİŞSİNDİR
slm kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim ama aklım hep burda veee bir hamile daha yaklaşık 1 ay oldu aranıza katılalı 2 hamile ve bide ikiz haberi aldık ne kadar güzel:dance: sırayla bu işler yakındır bizim bebişlerde (inşallah) gelicekayrıca bende ruh halimi değiştirdim nevroskye çok yakışıyodu ama belki bu sayede neşemiz artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?