İyi akşamlar kıslar cuma gününden beri giremedim malum misafirler iftara gitmeler falan bi bakıyım neler var neler yok diye müsait olur olmaz açtım pcyi ben şimdi 2 günde ne haberler var diye bi okıyım mesajlarıa.s.
İyi akşamlar canım. Ben de bu kız nerelerde demiştim. :uhm: Hoşgeldin :1hug: minervaduygu hamile çıktı Cuma günü. Sen gördün mü bilmiyorum. Bir de hamişimiz fokurfokur ikizlere hamişmiş. Bunlar bizleri mutlu eden haberlerimiz.:dance: :hooray: Şeniz
teşşekkürler bilgilendirdiğin için yaban gülü sizin problem neydi :1rolleyes:
olympossssssssssssssssklava: O ne kız öyle depresyon. Aldırmayın elime kızılcık sopasını. klava: Hemen neşeli oluyorsun. Ruh halini değiştir hemen. kötükedihüso[/QU
tamam kızma canım ya :1hug: sadece bugünlerde asi davranmak geliyor içimden iyice umutsuzluğa kapılıp herşeyi boşladığım anlar oluyor senağlama o yüzden ruh halimi de değiştirmek istemedim. ama şimdi değiştirmek istiyom fakat beceriksiz olunca değiştiremedim :uhm: ya nerden değişiyo bu ruh halimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
u kizlar valla galiba yazilanlari hic okumuyorlar
kizlar ruh halinizi neseli yapin lutfen hepimiz neseli olalim nevronun fikri
yazılanları okuyorum da moralim bozuk olunca değiştirmek istemedim:dilcikar: :dilcikar::dilcikar:
Hoşbuldum canım şimdi bitirdim geride kalan mesajları allah muhabbetinizi bozmasın yetişemedim valla bu ne hız.
Minaverduygu tebrik ederim canım ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH.
Fokurfokur demek ikiz bebişlerin he Allahım bu ne güzel bi haber darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
Canım gerçekten bu haberler okadar mutlu ettiki sevinçten dört köşe oldum:dance:
nevrosky canım 225 ihlas okudum .eklersen sevinirim.allah bu mübarek günde ondan yardım dileyen tüm kullarının sesini duyar inşallah...biz tüp bebek için görüşmeye gidemedik.nedense oraya gidince içim bir tuhaf oldu.daha kapının dışından döndük geldik.zorlu bir dönem geçirmeye daha kendimi hazır hissetmediğimi düşündüm.hepsi bir yana ya tüplede olmazsa dedim sonra ne yapacağız.şimdi içimizde bir ümit bir çıkar yol o var .ya öylede olmazsa ...ama tabiki bu kaçış elbet birgn bitecek ve gidip hayırlısıyla bizde o yollardan geçeceğiz.şimdilik hangi ay olur bu teslimiyet bilmiyorum.ne olursa hayırlısı olsun...herkes için...
tamam kızma canım ya :1hug: sadece bugünlerde asi davranmak geliyor içimden iyice umutsuzluğa kapılıp herşeyi boşladığım anlar oluyor senağlama o yüzden ruh halimi de değiştirmek istemedim. ama şimdi değiştirmek istiyom fakat beceriksiz olunca değiştiremedim :uhm: ya nerden değişiyo bu ruh halimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım orda işte no mood yazıyo hiç bişey çıkmıyor
Canım olmuş işte kaydirigubbakcemile5 Böyle çok daha güzel görünüyorsun bitanem. Hep böyle kal ve hamiş olunca da mutluya geç inşallah. Şeniz
Valla işte böyle canım. :sm_cool: İnşallah mekselina86 ve Balsurat arkadaşlarımızdan da güzel haberler bekliyoruz Allahın izniyle. :1rolleyes: Bayramdan sonra zaten burası hamiş kaynayacak. Ben yetişemeyeceğim liste güncellemeye.. :dance: İnşallah sen de onların içinde olacaksın bitanem. Şeniz
merhaba kıslar ben geldım.
dune gore daha ıyıyım.soyle bır sıze bakayım dedım.
fokur fokurun demek bebıslerı ıkız bu cok guzel bır haber..cok sevındım fokurcum..:1hug:
merhaba kıslar ben geldım.
dune gore daha ıyıyım.soyle bır sıze bakayım dedım.
fokur fokurun demek bebıslerı ıkız bu cok guzel bır haber..cok sevındım fokurcum..:1hug:
Amin canım inşallah. :asigim: Sende durumlar nasıl? Balın bahsettiklerinden gün yakınmış gibi anladım bitanem. İnşallah bu ay hamişsindir. :Saruboceq:
kızlarrr selammm yine bena.s.şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?