canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin ablana umarım yüce rabbim ablanada sana da hayırlısıyla bu büyük ayın ve bu okuduğumuz duaların hatırına hayırlı evlatlar verir :1hug:
sagol canim ya bende iyi sayilirim evet aksamlari giremiyorum simdide hemen girdim ogleden sonra yine acilmayabilir
sana anlatmistim hatirlarsin belki ablamin 6 yildir bebisi yok diye esindede bir problem yok tup bebek denedi 6 ay once tutmadi biz tutmadiginada uzulemedik cunku 4 5 gun hastanede yatti cok kotu su topladi cigerleri karni falan nefes alamaisti zavalli olumden donmustu ya .......
dr birde yumurtaligin etrafindaki zari delelim diyip duruyordu ablamda korkuyordu dun neyse kabul etti ve ameliyata girdi kolay sanmistik oyle demisti dr ne bilelim oda cok zor mus ve yine isyan etmiyorum aksi gibi ameliyattan gec cikti ve yogun bakima aldilar sinir oldum ya hersey bizi buluyor kalbi 200 atmis dunden beri orda
cok sukur 120 dustude normal odaya aldiar neden oldu anlamadik yaaaaaaaaaaaa
cokda inmis degilde iki gun daha yatacakmis ama biraz rahatladik hic uyumadim dunden beri
onun icin diyorumki allahim ne verirsen hayirlisini versenağlama
o kadar zor bir durumki benimki ben ablama diyorum ben daha yeniyim allahim once sana versin
oda beni diyorki ben cektim sen beklemeden allahim sana verseydi bari diye
ablamda o kadar mazlumdurki o kadar iyi niyetlidir ki kimsenin etlisine sutlususne karismaz allahim bizi deniyor cok deniyor yarabbim bugune sukur
bu bebek stresi yuzunden birde 25 yasinda guatra yakalandi bende cok konustum neyse bitti kizlar boyle iste sizinle paylasmak istedim
canım nevrosum çok teşekkürler inşallah allahım her isteyene tez zamanda bir mucize yaşatsın :ecrin_bebek:senin bu temiz kalbin olduktan sonra bak gör nasıl gelicek o küçük mucizen:1hug:
kızlarr merhaba :teytey:.ne kadar çabuk ilerliyor dualar biri başlıyo biri bitiyor ben ihlasların sadece ilkine katılabilmiştim diğerlerine katılamadım aklım hep burda ama çok yoğunum bu aralar işten dolayı.bir de boğazım şişti eşime de bulaştırdım antibiyotikle bile geçmedi kaç gündür akşamları halsizlik ve ateşten erkenden yatıyoz:a015: .yeni katılan arkadaşlar var galiba aramıza hoşgeldiniz ve umarım çabuk çıkarsınız listeden hepinizi öpüyorum:1hug:
canım selamm haralde senı ben anlayabılrım...benımde tedavıyle bı oğlum var ikinci için bende çok uğraştım herşey kısmet tabı..ama kardeş istekler grçekten insanı üzüyor.. artık onüç yaşına girdı bu arada bı düşük ve bı erken doğum yaşadım mıkro ile hamıle kalmıştım bu imtıhann zor rabbım tum isteyenlere nasıp etsin inş bu güzel geceler hurmetıne tabı hıç plmayann yeterkı bı tane olsun dıyecek haklıar... bu çetın bı imtıhann ama göreceklerkı bı tane oldumu bı de kardeşi ols dıyecekler....rabbım kısa zamanda tum arzu edenlerın duasını makbul eylesın...............hayırlı seherler canımmmmmmmmmmmm:1hug:
canım rabbım tum isteyenlere nasıp etsın bu zor bı imtıhann sabır istıyor... ben geçen ay tekerar mıkro denedımm tutmadı benim yaşımm zaten sınırda.. son şanslarımm artık oğluma kardeş içinn ... doktorum normalde hiç bı problemım yokkkkkkkkk.... rahımın içine bakalımm belkı göremedığımız bı şey vardırrrrrrrr enazından rahımın temızlerizzzzzzz sonra bı kere daha denerız inş hayırlısı ols canımmmmmmmmmm..............dua ile..............
bencede şansını dene ilerde pişman olmamak adına yaşını bilmiyorum benim görümcem 35 yaşında evlendi üç senede çocuğu olmadı hem onda hem kocasında sorun vardı ilk mikroda ve bir tek yumurtayla hamile kaldı şuan beş aylık hamile bu aralıkta 38 yaşını bitiriyor :1hug:
canimmmm gece arkadasim benim ne ediyonggg ???
kizlar benim icin dua edin pazartesi icin dr dan randevu aldim tup bebek merkezinde ilkinde gitmistim sperm testi istedi eskilere bakmam dedi adam delimi ne bendende rahim filmi istedi ikisinide yaptik benim acik kanallar esimin bitanemin maalesef daha kotu cikti morfoloji 27 den 2 ye dustu neden hic anlamadim ve cok uzulduk zaten sayida cok ama o dusmeseydi keske neyse iste ben mikroenjeksiyon dusunuyorum ama dr um asilama diyor adam neden oyle dedi bilmiyorum toplam6 milyon spermle nasil olcaksa hayirlisi bakalim
kac gundur giremiyom ya cenem dusmusa.s.
iyidir canım ütü yapıyorum sen nasılsın geceden bu yana hihoyyyt
şimdi okuyorumda bizim gibi eşinde problem olan kişilerde düşük ve erken doğum çok fazla var.şimdi sperm yumurtayi döllemiş ondan sonra 6 aylik olmuş orda artik spermle alakali bir iş değildir herhelde.sanirim hep böyle oluyor erkekte bir problem olunca kadindada çikiyor birşeyler.allah korusun ya allah yardimcin olsun o çok zor birşey ya kaybetmek.ne yapacaksin işte herşey biz insanlar için.ben çocuklari çok severim hep konu komşu getirir birakirdi bakardim.evlendim artik anne olacağim dedim 15 ay oldu yok birşey.acaba diyorum daha kaç aylar geçecek.allah yardimcimiz olsun herkezin ki farki farli işte.
cok tsk ederim canim ya allah razi olsun insallah sende en kisa zamanda kavusursun galiba ikimizin degerler yakin birbirine
canım vealla elim sizden olmuyor kociş artık biraz ütü yapsan fene olmaz dedi ütüden nefret ediyorum bir de iki pantolondan fazla ütülemem bir günde çünkü sıkıntı geliyor bana kaydirigubbakcemile ay çok mu tembelim aceba benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?