Yok canım kızı kaldırmıyorum yanına bi tane sandalye koydum o hep orda duruyo gidince oturom hemen orayakaydirigubbakcemile3 ama benim bölündüğüm doğru git gel pestilim çıkıyo ama değer sizlerle olamaya:lepi:
slm arkadaşlar bende sperm azlığı ile hamile kalamayanlardanım.Bana aşılama da yapılabiliyordu ama az ihtimal verdiler tüp bebek yaptır dediler yaptırdım ama sonuç negatifinşallah normal yoldan olur bir mucize olur Allah bebek isteyen herkese versin banada versin inşallah.İnanınki şu elin dilinden usandım ilk sordukları şey bebek varmı?
canım sağol allah sanada ve bütün isteyenlere versin dediğim gibi kızımdan öncede olmuyordu sorun o zamanda eşimdeydi hızı azdı aşılama yaptık olmadı çok tedavi gördüm olmadı her adet oluşumda saatlerce ağlardım çok kafaya takıyordum çünkü kaynımında çocuğu yoktu ben evlenince bütün gözler bendeydi ama hep dua ederken allahım önce eltime ver sonra bana derdim allahım dualarımı kabul etti eltim aşılamayla hamile kaldı hemde ikiz tabi çok sevindik birazda rahatladık biraz bizi unuturlar diye eltimin aşılama yaptığı doktorda bende aşılama yaptım fakat sonuç hüsran oldu artık tedaviyi bıraktım altı ay doktora gitmedim tabi hamilede değildim sonra eşime dedim ki terar tedaviye başlayalım oturmaklada olmuyor iyi bir doktor buldum tabi bu arada adetim geçmiş 15 gün ama hiç ihtimal vermiyordum neyse tahlillerimizi aldık doktora gittik sorunumuzu anlattık ve hemen aşılama yapmasını istedik doktorda tabi dedi önce bir muane edeyim dedi bana siz zaten hamilesiniz dedi şok oldum hayır dedim olamaz yanlış görmüşsünüzdür kist falandır herhalde dedim doktor olur mu öyle işte kalp atışlarını dinle tam birbuçuk aylık hamilesin dedi gerisini anlatmama kelimeler yetmez doktor bana peçete yetiştiremiyordu sevinçten eşimle ben deliye dönmüştük kusura bakma canım uzun oldu paylaşmak istedim gerçekten hayat mucizelerle dolu o yüzden yine mucizemin geleceğine inanıyorum :lepi:
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz
hele sukur gelebildim cildirdim iki gundur ya o neydi
cok nevrosky canim esimle ilgilenmiyordum siteden gelemedim iki gundur
ne cok sayfa birikti ben okuyasiya 2 sayfa daha gecti
cerencimi tebrik ediyorum tekrar ne mutludur simdi masallah diyelim
kizlar benim icin dua edin pazartesi icin dr dan randevu aldim tup bebek merkezinde ilkinde gitmistim sperm testi istedi eskilere bakmam dedi adam delimi ne bendende rahim filmi istedi ikisinide yaptik benim acik kanallar esimin bitanemin maalesef daha kotu cikti morfoloji 27 den 2 ye dustu neden hic anlamadim ve cok uzulduk zaten sayida cok ama o dusmeseydi keske neyse iste ben mikroenjeksiyon dusunuyorum ama dr um asilama diyor adam neden oyle dedi bilmiyorum toplam6 milyon spermle nasil olcaksa hayirlisi bakalim
kac gundur giremiyom ya cenem dusmusa.s.
cnm yazını okuyunca çok duygulandım nekadar güzel anlatmışsın senağlama:mymeka:
peki bişey sorucam doktora gittiğimde 1.5 aylık hamileymişim demişsin hiç belirti falan yaşamamışmıydın? nebiliyim göğüs sızlaması falan? :sm_confused:
ay çok heycanlı ya maşallah size
kizlar benim icin dua edin pazartesi icin dr dan randevu aldim tup bebek merkezinde ilkinde gitmistim sperm testi istedi eskilere bakmam dedi adam delimi ne bendende rahim filmi istedi ikisinide yaptik benim acik kanallar esimin bitanemin maalesef daha kotu cikti morfoloji 27 den 2 ye dustu neden hic anlamadim ve cok uzulduk zaten sayida cok ama o dusmeseydi keske neyse iste ben mikroenjeksiyon dusunuyorum ama dr um asilama diyor adam neden oyle dedi bilmiyorum toplam6 milyon spermle nasil olcaksa hayirlisi bakalim
kac gundur giremiyom ya cenem dusmusa.s.
Merhaba canım. Çok iyiyiz , çok şükür. Sen nasılsın? kaydirigubbakcemile2 Ya bazen açmıyor ben de sinir oluyorum. Akşamları pek sorun yaşanmıyor ama sen de akşamları olmuyorsun. yerimseniben
Sanada iyi günler canım ben iyiyim çok şükür sizlerin yanında dahada iyi oluyorum sen nasolsına.s.
Canım dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider kavuşursunuz biran önce bebişinize Şeniz
Canım neden o kadar düştü ki? Demekki daha önce Kruger'e göre bakmamışlar morfolojiye. İnşallah stressten değerler az çıkmıştır sayı falan. Aşılama zamanı artar inşallah. Hem iyileri seçilecek. :lepi:
Canım çok duygulandım. Çok güzel bir hikayen varmış. :a015: Sonu mutlu bitmiş. Sürpriz olmuş. Ne güzel. İnşallah biz de böyle mucizeler yaşayabiliriz. Allah kızına uzun bir ömür , güzel bir gelecek versin inşallah. Tez zamanda ikinci meleğine de kavuşmanı dilerim bitanem. Şeniz
o kadar zor bir durumki benimki ben ablama diyorum ben daha yeniyim allahim once sana versin
oda beni diyorki ben cektim sen beklemeden allahim sana verseydi bari diye
ablamda o kadar mazlumdurki o kadar iyi niyetlidir ki kimsenin etlisine sutlususne karismaz allahim bizi deniyor cok deniyor yarabbim bugune sukur
bu bebek stresi yuzunden birde 25 yasinda guatra yakalandi bende cok konustum neyse bitti kizlar boyle iste sizinle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?