Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belgincim geçmedi gitti şu karın ağrın görüyomusun canım baka bir yerden randevu alsan neyin nesi bu ağrılar strestenmi acaba ki tedavinde yaklaşıyor aksi bir etki yapacak birşey olmasından korkuyorum senide telaşlandırmak için demiyorum ama bende merak ettim artık niye geçmiyo ki tahminen stresten diyorum inşalah başka bişi değildir canım tekrar tekrar geçmiş olsun
Bilgeeem geçmiş olsun canım Rabbim emeklerini boşa çıkarlmasın(tabiki burda bebek isteyen bütün arkadaşlarımızın)
kızlar size ne anlatcam aslında herşeyin hayırlısını istemek lazım
eşimin yanında calışan bir kız var o anlattı:
halası 40 yaşında ve bebek sahibi olamamış en son tüp bebek denemişler üçüz tutmuş 2 si yaşamamış teki kalmış ve doğan cocukda down sendromlu imiş ve kadın ben çok istedim buna bakarım demiş testlere cıkmış sorunlu olduğu aldırmamış yeni doğurmuş cocuğu ve şimdide eşiyle sorunları varmış eşi terketmiş zor bir durum bunca yıldan sonra iste iste özürlu bir evlat ver üstüne koca terk et rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben özürlü cocuk buyutmenin ne demek olduğunu bilirim cunku özürlü bir kardeşim var hani derler ya delisi olan hergun ölüsu olan bir gun diye aynen öle rabbım göstermesin bence herşeyin hayırlısı