Erkek infertilitesi / sperm dna hasarı

Size umut olması için yazıyorum.2018 doğumlu bir oğlum var .DNA hasarı sperm azlığı sıfır morfoloji ,sıfır hareket ...gibi olumsuzlukları aşıp anne oldum .Açtığım topicte uzunca anlatmıştım zamanında .Göz atabilirsiniz .DNA hasarı için en etkili emodex .(Dr MFK nin takviyeleri ne mutlaka bakın )

Kızlar eşi azospermi olup tüp bebekle anne olan var mı? Umutlu hikayeler duymaya ihtiyacımız oluyor.

Ben de sperm kaynaklı gebe kalamıyorum her seferinde embriyo oluşuyor 5. gün 2 embriyo konuluyor ve her defasında sonuç negatif. Açıkçası ben bıraktım artık. Benim doktorum genetik tarama ile doğru embriyonun konması gerekir boş boşuna her seferinde kendini umutlandırırsın transfer ile dedi. En doğru seçim genetik tarama dedi bana. bilemiyorum...Siz de bir düşünün isterseniz

Benim için mi yazdınız

Yok denecek kadar az
Bizim de yok denecek kadar az. Sperm testi verdik bizim sayı 100 çıktı. Morfoloji bakilamadi yazıyordu. Biz de tüp Bebek yaptirmaya karar verdik. Bir tüp bebek merkezinde aynı zamanda tekrar sperm testi verecek eşim. Ordaki üroloji ve aynı zamanda tüp bebek için görüşeceğiz. Ama DNA hasari konusunu görünce yazmak istedim. Sperm DNA hasarı genelde az sayıda sperm olanlarda mi görünüyor?

Orası hala bilimsel araştırmalarda net değil ama ürologlar sayı azda dna hasarı da yüksektir diyor bunlara hiç takılmayın sperm varsa yumurta varsa kadının yaşı da ileri değilse umut hep vardır. Allah bu yolda yardımcınız olsun kolaylıkla olsun inşallah

Bu konuda sıkıntı yaşayanlar için. Dediğim gibi benden geçti ama belki başkalarına faydası olur. Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin kaç kere denediniz bilmiyorum hep aynı doktorda mı deneme yaptınız acaba? Sperm ve yumurta varsa her zaman umut vardır Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…