Erkek İlk İlişkisini Onunla Yaşayan Kızla Evlenir mi

GizliOlannUye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
1
0
24
İlişkileri 3. yılına girmiş ve o zamana dek öpüşme dışında yakınlaşma olmamış. Kızın da erkeğin de karşılıklı ilk ciddi ilişkileri, önceden cinsel deneyimleri olmamış. Arada bir problem yok, ikisi de birbirini seviyor, sayıyor. Erkek kızı ailesi ile tanıştırmayı planlıyor. Birbirlerinin hayatları ile ilgililer. Zorlama vs yok. Erkek birkaç kez cinsellik konusunu açmış ama kız istemeyince "sen hazır olduğunda ben de hazır olurum" demiş. Kız da artık güvendiği için kendini saklamak istemiyor. Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?

eğer ilk onunla seviştim onunla evlenmek zorundayım diye kendinizi sonrasında cendereye sokacaksanız yapmayın.

belli ki adamin gönlü olsun diye seviseceksin. kendi istegin icin yapacak, duyulsa kendini savunabilecek, terkedilirsen bile "olsun, ben de keyif aldim" diyip yoluna bakabilecek biri değilsin.
o yuzden yapma. 3 sene durmuş adam daha da dursun, yapacak bir şey yok.
ne zaman ki yaptigin seyin arkasinda duracak cesaretin ve ozguvenin olur o zaman sevisirsin. tamamen kendi isteğin oldugu için pişman da olmazsın
ayrica cevap; tabii ki terkedebilir. hic turk filmi de mi izlemedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…