Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek ile Annenin aynı odada kalması?
- Konu Sahibi Seher4892
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile erkek arkadaş nişanlım nişanlımın annesi problem
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- 20 Ocak 2016
- 2.305
- 4.726
- 133
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Sorun şu her ikiside alışması gerekmiyormu biz evlenince ev oda bomboş gelecek ve bize sıkıntı dogurcak ve yetiskin bir erkegin annesiyle ayni odada kalması garip degil mi sizce rahat rahat telefonda konusamiyoruz annesinden dolayoKalsın hava soğuktur belki annesinden ayrılacağı için doya doya koklamak istiyodur önemli olan sonra kalmasın :)
- 18 Ocak 2017
- 2.071
- 2.453
- 133
Sağlıksız... Yetişkin bir birey kendine özel bir alana ihtiyaç duyar. Normal karsilayanlara çok şaştım, herkesin kocası evlenmeden once anasının koynunda uyuyordu herhalde. Tabii o lafın gelişi. Anneyle aynı odada yaşamak lüzumsuz geldi bana. Evliliginizde annesini çoook arayacak benden söylemesi. Erkekler alışkanlıklarına bagimlidirMerhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
- 6 Şubat 2018
- 125
- 129
- 23
- 32
Ama şimdi alışkanlıklarıda kolay bırakmaz insan babası vefat ettiği için kendini annesinin koruyucusu olarak görmüş olabilir bence çok yargılamayın belkide başka bi psikolojik sebebi vardır annesi halisünasyon görüyordur ya da annesinede birşey olacağından korkuyor ki bence en büyük sebep bu olabilir çok üstelerseniz bi anda sizi tersleyebilir
Cok dogru sebebi ise annesinin korkması bunun onune nasil gececegimi bilmyorumSağlıksız... Yetişkin bir birey kendine özel bir alana ihtiyaç duyar. Normal karsilayanlara çok şaştım, herkesin kocası evlenmeden once anasının koynunda uyuyordu herhalde. Tabii o lafın gelişi. Anneyle aynı odada yaşamak lüzumsuz geldi bana. Evliliginizde annesini çoook arayacak benden söylemesi. Erkekler alışkanlıklarına bagimlidir
Bu konu hakkinda bir sey soylemedim fakat annesi kendinede yapyor evlenmemize yakin bir sure kaldi kadin nasil alisacak oglunun yokluguna ayni oda bence bi yetiskin erkek ve anne icin sıkıntılı geliyor bana ayni evin ocindeler sonucta rahat rahat ustunu degisemez benimle konusamiyor vs.Ama şimdi alışkanlıklarıda kolay bırakmaz insan babası vefat ettiği için kendini annesinin koruyucusu olarak görmüş olabilir bence çok yargılamayın belkide başka bi psikolojik sebebi vardır annesi halisünasyon görüyordur ya da annesinede birşey olacağından korkuyor ki bence en büyük sebep bu olabilir çok üstelerseniz bi anda sizi tersleyebilir
- 6 Şubat 2018
- 125
- 129
- 23
- 32
İnşallah sonrası için sıkıntı çıkmaz anamı özledim gidip onla yatacağım demez. Ama bence kaynana sizden çıkmaz hazırlıklı olBu konu hakkinda bir sey soylemedim fakat annesi kendinede yapyor evlenmemize yakin bir sure kaldi kadin nasil alisacak oglunun yokluguna ayni oda bence bi yetiskin erkek ve anne icin sıkıntılı geliyor bana ayni evin ocindeler sonucta rahat rahat ustunu degisemez benimle konusamiyor vs.
- 18 Ocak 2017
- 2.071
- 2.453
- 133
Bunca yıl çözüm bulamamışlar mi? Şimdi ne yapacak kadın? Yapayalnız kalırsa daha çok korkar. Bence bu bir sorun olabilir, nisanli kocanız olduğunda annesinde kalmaya bile kalkisabilir. Yada kv size gelir. Bilemedim çözümlenmesi gereken bir durum. Kadıncağızı doktora götürün ama pek bir işe yaramaz. Korkusu birden geçmez kiCok dogru sebebi ise annesinin korkması bunun onune nasil gececegimi bilmyorum
Kv ne ariyor ne soruyor ne oldu bir seye ihtiyac var mi diye simdiden korkulara basladi yalniz kalma korkusuna nisanlimin baisinida sisiriyor hep iyi gidiyorum saygida kusur etmiyorum ama sicaklik ya da baska bir sey goremiyorumİnşallah sonrası için sıkıntı çıkmaz anamı özledim gidip onla yatacağım demez. Ama bence kaynana sizden çıkmaz hazırlıklı ol
- 6 Şubat 2018
- 125
- 129
- 23
- 32
Uuuu kıskanıyor seni inşallah sonradan oğlunu fişfiklemez ayrıl karın böyle etti şöyle etti diyeKv ne ariyor ne soruyor ne oldu bir seye ihtiyac var mi diye simdiden korkulara basladi yalniz kalma korkusuna nisanlimin baisinida sisiriyor hep iyi gidiyorum saygida kusur etmiyorum ama sicaklik ya da baska bir sey goremiyorum
Bende aynı durumdan endise duyuyorum su sekilde nisanlımla konussam yanlis bir konusma olur mu sizce evlenmemize yakin bir zaman kaldi anneninde bu duruma alismasi icin ve birden bire kotu olmamasi icin alistirma anlaminda evlenene kadar odalari ayir gibisindenBunca yıl çözüm bulamamışlar mi? Şimdi ne yapacak kadın? Yapayalnız kalırsa daha çok korkar. Bence bu bir sorun olabilir, nisanli kocanız olduğunda annesinde kalmaya bile kalkisabilir. Yada kv size gelir. Bilemedim çözümlenmesi gereken bir durum. Kadıncağızı doktora götürün ama pek bir işe yaramaz. Korkusu birden geçmez ki
Insallah ben mi abartiyorum diye dusunuyorum ailemide aramiyorlar ve ailemde artik bu durumdan rahatsiz olmaya basladiUuuu kıskanıyor seni inşallah sonradan oğlunu fişfiklemez ayrıl karın böyle etti şöyle etti diye
- 6 Şubat 2018
- 125
- 129
- 23
- 32
Bacım sana geçmiş olsun sağlam bi kaynana geliyor bari tavrını koy diyeceğim ama kocan laf ettirmezInsallah ben mi abartiyorum diye dusunuyorum ailemide aramiyorlar ve ailemde artik bu durumdan rahatsiz olmaya basladi