Erkek gömlek ceket vs ariyorum takasla/bulunmuştur.

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Mrb hanimlar ama kullanlmamis istyrm elinzde varsa gömlek tshrt ceket etiketli olrsada olur
Önceliğim takas

mrb kardeş benim konumda süvari den var bir gömlek L-xl beden olur dahası da var beğenirsen fiyatlarım uygun konum en üstte şu an takas düşünmüyorum fiyatta indirim yapıyorum genelde daha fazla bişey eklemedim erkek ürünü ama beğenirsen eklerim mont falanda var tişört kazak falan da pantolon da sadece bana özelden ölçüleri gönder lütfen iyi satışlar .

bende var canm erkek giyim.ilaninda kravat da var dusunursen gomlekde eklerim .Ama takas dusunmuyrm

rmgzkm.jpg
LYp5zo.jpg

lcw ürünü sıfırdır omuzları ortaya çıkaran kolları fit gösteren bele oturan bir tişört sıfırdır 5 tl s beden 70-75 kilo civarı baylara olur

12YObA.jpg
vQgWGv.jpg

xside marka rengi canlıdır normalde ama flaştan dolayı telefon değişik çıkarıyor foto makinesiyle çeker eklerim istersen 5 tl s beden

bgl7ZV.jpg
XDBR86.jpg

açık mavi renklidir tam çıkmamış rengi telden kaynaklanan bir renk sorunum var süvari L beden gömlek 10 tl sıfırdır

PY5J7v.jpg
7Vo3Bm.jpg
rmgz0B.jpg

kravatlar tane fiyatı 3 tl toplu alımda 2.5 tl

Mrb hanimlar ama kullanlmamis istyrm elinzde varsa gömlek tshrt ceket etiketli olrsada olur
Önceliğim takas

daha birçok pantolon ve gömleklerim var beğenirsen foto çeker eklerim çoğu markadır iyi satışlar

Son düzenleme:
Kullanilmamis ürün aryrm ben tsk ynede

Back