İyi çok şükür . Hayırlsıyla olsun inşallah . Nerde yaptıracaksın peki tüp bebeğiŞuan yok canım çok şüküd
Ben 2 kere çatlama iğnesi de kullndım
Oda olmadı.
Artık tüp denice bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi çok şükür . Hayırlsıyla olsun inşallah . Nerde yaptıracaksın peki tüp bebeğiŞuan yok canım çok şüküd
Ben 2 kere çatlama iğnesi de kullndım
Oda olmadı.
Artık tüp denice bakalım
Bizde çok kullandık çakşır suyunu e vitamini felan ama faydasını görebilmeniz için en az 3 ay diyorlar . Düzenli kullandıktan sonra test yaptırsın eşiniz . Tüp bebeğe de illa faydası olacaktır . Eşim 2 aydır sadece keçiboynuzu pekmezi suyunu kaynatıp sabah akşam içiyor . Birde pekmezini yiyor 15 gün sonra felan test yaptıracak bakalım faydası olacak mı 2.5 ay kullanmış olacak ilerleme varsa belli olur zatenBizimde ileri hareket ve morfoloji sorunumuz var nisan reglimle birlikte tüp bebeğe baslıycaz ben eşime keçi boynuzu kaynatıp iciriyorum, çakşır suyu , çalışırdan oluşan bir karışım ve aktarin eşimin sonucuna göre hazırladığı bir macun var onu yiyor eşim düzenli olarak 2 hafta oldu öncesinde proxeed plus kullandı fakat pek etkisini görmedik birde böyle deneyelim tüp bebeğe kadar en azından sonuç alırsak daha iyi olur diye bu şekilde ilerletmek istedik süreci hepimizin hakkında hayırlısi inşallah
Bizim nisana 1 ay olcak daha fazla da beklemek istemiyorum işin açığı 2 sene olcak evleneli bir dış gebeligim oldu buda işte tüp bebekten önce biraz etki ederse diye kullanalim dedik inşallah hepimiz faydasını görürüzBizde çok kullandık çakşır suyunu e vitamini felan ama faydasını görebilmeniz için en az 3 ay diyorlar . Düzenli kullandıktan sonra test yaptırsın eşiniz . Tüp bebeğe de illa faydası olacaktır . Eşim 2 aydır sadece keçiboynuzu pekmezi suyunu kaynatıp sabah akşam içiyor . Birde pekmezini yiyor 15 gün sonra felan test yaptıracak bakalım faydası olacak mı 2.5 ay kullanmış olacak ilerleme varsa belli olur zaten
Doğal yoldan mı hamile kaldınız ne güzel . Hakkımızda hayırlısı olsun zor bir süreç .Bizim nisana 1 ay olcak daha fazla da beklemek istemiyorum işin açığı 2 sene olcak evleneli bir dış gebeligim oldu buda işte tüp bebekten önce biraz etki ederse diye kullanalim dedik inşallah hepimiz faydasını görürüz
Yok kuzum bir süre kendimiz denedik olmayınca doktora gitmeye karar verdik doktor klomen verdi çatlama iğnesi yapmadı çatlamak üzere değerlendirin dedi ilk tedavimdi tutmuştu sonrasında bir daha gebelik oluşmadı zaten gerçekten çok zor bir süreç beklemek insanı yoruyorDoğal yoldan mı hamile kaldınız ne güzel . Hakkımızda hayırlısı olsun zor bir süreç .
Anladım canım . Beklemek zor zaten benim ilk denemedi keseyi gördük çok şükür kalp atışı olmadı kürtaj oldum şimdi yine başlayacaktım ki kist oluşmuş 4cm ilk defa hemde bir ay ara verdik şimdi nisanda kontrole gitcem o zaman başlayacağız bizdeYok kuzum bir süre kendimiz denedik olmayınca doktora gitmeye karar verdik doktor klomen verdi çatlama iğnesi yapmadı çatlamak üzere değerlendirin dedi ilk tedavimdi tutmuştu sonrasında bir daha gebelik oluşmadı zaten gerçekten çok zor bir süreç beklemek insanı yoruyor
Sorun neydi sizde kaybınız için üzüldüm inşallah sağlıklı olanlara en hayırlı zamanda kavuşuruzAnladım canım . Beklemek zor zaten benim ilk denemedi keseyi gördük çok şükür kalp atışı olmadı kürtaj oldum şimdi yine başlayacaktım ki kist oluşmuş 4cm ilk defa hemde bir ay ara verdik şimdi nisanda kontrole gitcem o zaman başlayacağız bizde
Sorun neydi sizde kaybınız için üzüldüm inşallah sağlıklı olanlara en hayırlı zamanda kavuşuruzSizinki
Erkek faktör bizdede gittim rest yaptırdım rahim filmine kadar çektirdim bşrsey çıkmadı sonra eşim spermiyogram test yaptırınca sayılar ileri hareketler hepsi sıkıntılıydı düzelsin diye gitmediğimiz doktor aktar kalmadı dünyanın ilacını kullandı 2 sene boyunca uğraştık ama çok fazla bi yol kaydedemedik . Tüp bebeğe başlamaya karar verdik o şekilde . İlk iki sene de çocuk istememiştik. Hayırlı zamanda rabbim nasip etsin bizlere de inşallahSorun neydi sizde kaybınız için üzüldüm inşallah sağlıklı olanlara en hayırlı zamanda kavuşuruz
Amin canım inşallahErkek faktör bizdede gittim rest yaptırdım rahim filmine kadar çektirdim bşrsey çıkmadı sonra eşim spermiyogram test yaptırınca sayılar ileri hareketler hepsi sıkıntılıydı düzelsin diye gitmediğimiz doktor aktar kalmadı dünyanın ilacını kullandı 2 sene boyunca uğraştık ama çok fazla bi yol kaydedemedik . Tüp bebeğe başlamaya karar verdik o şekilde . İlk iki sene de çocuk istememiştik. Hayırlı zamanda rabbim nasip etsin bizlere de inşallah