• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek evliliğe nasıl ikna edilir?

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
34
Erkek arkadaşımı çok seviyorum Yaşımda geldi artık evlenmek istiyorum Ama erkek arkadaşım biraz ıssız adam tavırlarında Ben onu nasıl evliliğe ikna edebilirim Yani ona belli etmeden ne yapabilirim ki onun istemesini sağlayabilirim? Bide o heyecan istiyomuş O zaman evliliğe ikna olurum gibisinden bişeyler demişti Nasıl heyecan verilir ki Ben hiç anlamam bu ilişki oyunlarından Düz bi insanım ben Bana yardım edin lütfen akıl verin.

Evliliğe ikna etmek ne demek?benımde bunu aklım almıyor.
Adam şimdi senınle sadece takılmak içinmi birlikte ozamn evlılık düşünmüyosa?
Oturup konuşmuyomusnuz gelecekle ilgili hayaller kurmuyomusunuz?

bu adamlarada bir hal oldu galiba.
sonra evlendikten sonra
evliliğe alışamadım diye ağlayan bir kocaniz olabilir.
ikna etmek ne demek?
istemiyorsa istemiyordur.
sizde evlilik hayatı dışında devam etmem ilişkiye diyorsanız ayrilin.
çünkü bana göre bu hayata çok farklı bakan iki insan demektir.ortası bulunacak bir konuda değil.
heyecandan kastı da ne aceba?
sizin yaninizda yeterince heyecanlaniyorsa evlilikte o heyecan kurtarır zaten.
ama başka heyecan arayışları varda onun mesajını veriyorsa bilemiyorum.

Googlea "erkeği evliliğe ikna etme yolları" yaz çıkan sonuçları uygula :)

Evlilik isteyen adam bunun adımını atar, iknaya gerek duymaz..o heyecanı ona siz veremiyorsanız üzgünüm bu ilişki evlilikle sonuçlanmaz.

Erkek arkadaşımı çok seviyorum Yaşımda geldi artık evlenmek istiyorum Ama erkek arkadaşım biraz ıssız adam tavırlarında Ben onu nasıl evliliğe ikna edebilirim Yani ona belli etmeden ne yapabilirim ki onun istemesini sağlayabilirim? Bide o heyecan istiyomuş O zaman evliliğe ikna olurum gibisinden bişeyler demişti Nasıl heyecan verilir ki Ben hiç anlamam bu ilişki oyunlarından Düz bi insanım ben Bana yardım edin lütfen akıl verin.

Yalnız tam tersi olmalı, o evet dedirtmek için uğraşmalı. Roller değişmiş.

Dır dır yapmayın. Evlendiğinizde herkesin kendine ait zamanları olabilmeli. Siz de böyle düşünüyorsanız bunlardan bahsedin. Çünkü genelde en korkutan şey bütün özgürlüğünün, keyifli anlarının elinden alınmasıdır. Heyecan derken ne gibi heyecan bunu ona sorsanız ya. Mesela gezmek tozmaksa, ve siz de bu kafdaysanız sorun yok işte.

Dır dır yapmayın. Evlendiğinizde herkesin kendine ait zamanları olabilmeli. Siz de böyle düşünüyorsanız bunlardan bahsedin. Çünkü genelde en korkutan şey bütün özgürlüğünün, keyifli anlarının elinden alınmasıdır. Heyecan derken ne gibi heyecan bunu ona sorsanız ya. Mesela gezmek tozmaksa, ve siz de bu kafdaysanız sorun yok işte.
Sordum bilmiyorum öylesine dedim sıkılıyorum ben dedi konuyu kapattı sonra da

İkna olmayacak, acı ama gerçek. Bazı erkekler kadınlardan daha heyecanlı bişekilde evlilik isteyip adım atıyorlar, böyle ıssız adam triplerindekiler de ben bu fikre alışamadım diyip terkedip çekip gidiyorlar. Başıma aynısı geldi

Back