Ya iyi de böyle düşünmekle bir yere varamazsınız. Madem bu durumdan rahatsızsınız hukuki yollardan arayın hakkınızı. Gidin danışın bir avukata. Siz ben bir şey yapamam diye kenara çekiliyorsunuz. E siz bu kadar pasif olursanız hiçkimse size acımaz haberiniz olsun.Şu an görüşmüyorum. Hedefine adım adım yaklaşıyor.
sen haklısın canım, ayrıca ben de saatlerce telefonda konuşmaktan nefret ederim. Allahtan görümcem aramaz sormaz ben de aramam da apmacık olaylara girmeyiz. çünkü bence ne gerek varIste bundan bahsediyorum. Sürekli aramam pohpohlamam sen bir tanesin harikasın mükemmelsin modunda olmam gerekiyor. O gün işyerinde kötübir gün geçirdim yada başka bisey oldi kimseyle konuşmak istemiyorum diyelim böyle bir hakkim yok. Ona en ufak nedenleri ile açıklamak zorundayim. Ona cebap vermedim ama diyelim sosyal medya da birine yorum yapmışım. Bunu takip ediyor ve Diyor ki bana cevapvermiyor ama şu fotoğrafa yorum yapmış. Ben yoruldum bu baskıdan artk.
Ben asla art niyet aramadım. Ama bu kız bana , kardeşimi., çocuğumdan kiskanmadigini söyledi. Yani diyor ki kocam senin çocuğunu çok seviyor ama ben kıskanmıyorum. Yani ne diyeceğimi bilemedim. Karşısında 17 aylık bir bebek var. Rakip olarak görüyor kendisine.Satıp parasını verirse ispatı zor olur. Ama babanız mal satıp, abiniz mal sahibi olursa ispatı olabilir. Ama çok iyi bir avukat lazım.
Çünkü görümcesin. Kiskanmasi için bu bile yeter. Var böyle değişik gelinler. Biliyorummesela sizin bir mesleğiniz var onun var mı? Muhtemelen evinde mutlu değil. Sizin sahip olduğunuz mutluluğu çekemiyordur belki.
işin kötü kısmı Anne babanız dur demiyor. Onlar bir dur dese kardeşe ve geline soz düşmeyecek.
Erkek evlat diye ölüp geberenler genelde yiyorlar zaten bu hiç şaşmazAdam uyanıkmış baba yaşlanır bu da paraları alıp vınlar o zaman yedirir işte d.... nı
Ben asla art niyet aramadım. Ama bu kız bana , kardeşimi., çocuğumdan kiskanmadigini söyledi. Yani diyor ki kocam senin çocuğunu çok seviyor ama ben kıskanmıyorum. Yani ne diyeceğimi bilemedim. Karşısında 17 aylık bir bebek var. Rakip olarak görüyor kendisine.
O En son hiç istemediği bir yere mecburen girdi. Ama çok istiyordu yüksek lisans filan. Olmadi. Bi türlü yeterli puan alamadı.
Haklisiniz. Hepsi çok.dogru .cok takmayin kafaniza, bazi seyleri istesenizde degistiremezsiniz, bu saatten sonra ne babaniz size deger verir; ne de kardesiniz sizi korur ve sayar; dolayisiyla siz ne Kadar beni sevsinler, deger versinler diye ugrasirsaniz ugrasin degismezler; cünki onlar bu durumdan rahatsiz degiller.
Bu durumdan rahatsiz olan sizsiniz. O halde siz davranislarinizi degistirmelisiniz.
Mesela geline "canim benim isim gücüm var senin gönlünü edemeyecegim, bir de beni iki de bir kardesime sikayet Edip huzurumu bozmassan cok mutlu olurum" diyerek baslayabilirsiniz
Sürekli para konusan kardesinize "kefenin cebi yok sikma canini " diyebilirsiniz.
Hic birseye karismayan annenize "ben agac kovugundan mi ciktim neden bana böyle davraniyorsun " diye sorabilirsiniz oglunu kayiran babaniza da .. neyse ona diyecek lafim yok kiz evladin degerini bilmeyene nefes tüketmemek lazim.
Lafin özü kendinizi biraz geri cekin; isinize ve esinize, evlaniza odaklanin.
Yalniz sorun bu değilBenim mesleğim işim gücüm evim var deyip mirası vs hiç birşeyi önemsemezseniz onlarda mirası sana değilde kardeşine verecez diye sizi kahretmekten vazgeçerler emin olun. İhtiyacınız yok huzur sağlık herşeyden önemli bu kadar takıp bunlardan olmayın, er yada geç hakkınız olanı alırsınız.
Kartlarını açık açık oynar ben sizin yanınızda kendimi size ait bir aile bireyi gibi hissetmiyorum, hissettirmiyorsunuzda bu yüzden en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorum. Artık bir anne oldum ve Aileyle ilğili özellikle evlat ayrımı ile ilğili hiçbirşeyi ne mantığım ne yüreğim kaldırmıyor. Bu yüzden bana vefasız demeden önce neden bu kız böyle oldu diye kendinizi sorgulayın derdim. Ben bu hayatta herşeyi açık açık konuşma taraftarıyım, kafama takıp durcağıma karşı taraf düşünsün. Ve ne kadar mesafe o kadar huzur.Ben uzun süre sessiz kalınca suçlamak için annem arar muhakkak. Vefasizlikla falan suçlar. Ne dersiniz yerimde olsanız.
Engelledim. Her yerden . Iksiini de.Akademisyen olmussunuz sizi okutmus demekki ben olsam bana yaptigi harcamalari hesaplar para cekip onune koyar sen yoluna ben yoluma derdim simdi belki kizicaksiniz ama bana deger vermeyen sevmeyen birini ben hic sevmezdim
Okutmasininda sebebi baska yerlerde ben cocuklarimi okuttum diyebilmektir boyle babalari gordum ben
Ayrica kardesinin esini de engelleyebilirsin
Sen onun dadısı misinda istedigi gibi istedigini yaptirmaya calisiyor
Keyfim seninle muhattap olmak istemiyor eşin değilim ben de geçAynen. Gönlünü etmeye çalışsam da sürekli eleştiri şikayet. Çok yoruldum.. duygusal.olarak.
Beni suçlamak için muhakkak ararlar.
En iyisi az insan cok huzurEngelledim. Her yerden . Iksiini de.
Artık sogudum hepsinden. Hepsini engelledim.Gelinin gönlünü niye hoş etmeye çalışıyorsunuz onuda eşi yapsın allah aşkına muhattap olmak zorunda değilsiniz. Lütfen bundan sonra olmayın nasılsa eleştiri şikayet var. Kız sizi arayıp bir şey dediğinde ya da sizinkiler dediğinde keyfim öyle istedi benim karım mı muhattap olamam kusura bakmayın diyin. Babanlada mesafe koy akademisyensin tamah edicek halde de değilsin nasılsa kardeşiniz hayrını görmez
Çok güzel ifade etmişsiniz. Aslında günlük hayatta bende duygularını güzel ifade edebilen biriyim. Ama iş bu konuya gelince neden bilmem tıkaniyorum karşılarında. Hepsi birden suçluyor. Kendimi savunma gücü bulamıyorum. Doğru kelimeleri seçemiyorum.Kartlarını açık açık oynar ben sizin yanınızda kendimi size ait bir aile bireyi gibi hissetmiyorum, hissettirmiyorsunuzda bu yüzden en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorum. Artık bir anne oldum ve Aileyle ilğili özellikle evlat ayrımı ile ilğili hiçbirşeyi ne mantığım ne yüreğim kaldırmıyor. Bu yüzden bana vefasız demeden önce neden bu kız böyle oldu diye kendinizi sorgulayın derdim. Ben bu hayatta herşeyi açık açık konuşma taraftarıyım, kafama takıp durcağıma karşı taraf düşünsün. Ve ne kadar mesafe o kadar huzur.
Keşke olsaydı öyle bir fırsatımız bende çok isterdim :) teşekkür ediyorumYaaa sizinle bir çay içip dertleşmek istedim.Yani bazı şeyler bakış açısı ile alakalıdır. Siz mutluluğunuza bakın. Boşverin.
Yeğen kıskanmayan gönlü bol gelinleri bilirim ve çok da severim. Üzmeyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?