Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek eşine ne kadar yardım etmeli?
- Konu Sahibi Zehranur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Esimle yorgun ayni zaman diliminde eve adim atiyorsam,beni bunalima sokmadan eve yardim etmek zorunda ki bunu beklerim.Beklememiz gerekir en azindan :)
Tabi ki. Ben eşimden 1,5 saat önce eve geliyorum. Elbette ki "Hayat müşterek, bıdı bıdı bıdı, ben yemeği yapayım o da sofrayı kursun, bana ne..." demiyorum. Yemeği, sofrayı ve yetiştiği kadar mutfak işimi yapıyorum. Ama mesela ben çamaşır asmaktan nefret ettiğim için hep o asar, ütüsünü kendi yapar. Ev temizliğine kadın gelmediyse zaten birlikte yaparız. O bulaşık makinasını boşaltır çoğu zaman ama bulaşık yıkama konusunda gıcığı var ben yerleştiririm. Hiç de zor gelmez onun içerde ayaklarını uzatması. Yani tamamen birbirini tamamlama meselesi.
Peki siz bu konuda bunca yorum aldıktan sonra nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz? Eşinize nasıl yaklaşmayı planlıyorsunuz?
- 16 Mayıs 2007
- 826
- 85
- 648
Tabi ki. Ben eşimden 1,5 saat önce eve geliyorum. Elbette ki "Hayat müşterek, bıdı bıdı bıdı, ben yemeği yapayım o da sofrayı kursun, bana ne..." demiyorum. Yemeği, sofrayı ve yetiştiği kadar mutfak işimi yapıyorum. Ama mesela ben çamaşır asmaktan nefret ettiğim için hep o asar, ütüsünü kendi yapar. Ev temizliğine kadın gelmediyse zaten birlikte yaparız. O bulaşık makinasını boşaltır çoğu zaman ama bulaşık yıkama konusunda gıcığı var ben yerleştiririm. Hiç de zor gelmez onun içerde ayaklarını uzatması. Yani tamamen birbirini tamamlama meselesi.
Peki siz bu konuda bunca yorum aldıktan sonra nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz? Eşinize nasıl yaklaşmayı planlıyorsunuz?
Her zaman icin orta bir yol tutturmaya calisiyorum.Yorumlarin icin tesekkür ederim :)
Her zaman icin orta bir yol tutturmaya calisiyorum.Yorumlarin icin tesekkür ederim :)
Siz gene de belli noktalarda restinizi çekin. Yıpranan siz olmayın. Yıpratmayın da, güzellikle ortaya koyun kendinizi ama ciddiyetinizi de anlatın. Mutluluklar dilerim.
- 16 Mayıs 2007
- 826
- 85
- 648
Siz gene de belli noktalarda restinizi çekin. Yıpranan siz olmayın. Yıpratmayın da, güzellikle ortaya koyun kendinizi ama ciddiyetinizi de anlatın. Mutluluklar dilerim.
Allaha sükür benim bir sorunum olmuyor,esimde bana sormadan yapmasi gerekenleri yapar.Fakat cevremda calisan bayan asiri derecede fazla ,eslerinden bir yardim görmüyorlar,görseler bile minumumda kaliyor.
Bu beni asiri derecede üzüyor,fitrat olarak birsey söylemek istesemde kalblerini kirabilirim korkusuyla herhangi bir lafim olamiyor ,bu yüzden olaylari akisina birakmak zorunda kaliyoruz.Fakat sadece bu yüzden bosananlar cok fazla olmaya basladi,bu yüzden bu konuyu actim.Tesekkür ederim.
Kadın olarak ben dışarda çalışıp evime ekmek getiriyosam ki geleneksel toplumda bu erkeğin görevi; o da ev işlerinde benim kadar performans gösterecek. Ben yardım kelimesini bile kabul etmiyorum,bunun adı ''yardım etmek'' olmamalı.Sadece benim işim değilki ev işleri onunda işi bu yüzden ne yardımı sorumluluklarını yerine getirmek bunun adı...
benim eşemde yardım edermisin dediğimde yapar çok yorgun olursa biraz isteksiz davranır ama yapar çocuk bile bakar gece kalkar oğluma mama verir sallar uyutur çamarsırlarını yıkar asar toplar ütüler bardağının kaldırır sofrayı kaldırır masayı siler ev süpürür cam siler istediğimde yapar işte sağ olusn