Erkek doktor mu tercih ediyorsunuz?

Her iki şehirdeki doktorlarım kadın. Kendimi onların yanında daha rahat hissediyorum. Doktorla aranızdaki iletişim önemli.

Erkek doktormu bayan doktormu ilgili ? sorunun cevabı göreceli bence , herkezin karakterli farklı olduğu gibi doktorlarında tarzı farklı senin memnun olman önemli bence benim doktorum erkekti ve benim istediğim hastaneye gelicekti daha sonra doğumun özelliklede sezaryanla doğumun bir ekip işi olduğunu doğumdaki herkezin birbirini tanıdığında doğumun daha güvenli geçiçeğini düşündüğümden ve araştırma sonucu bu sonuca ulaştığımdan ben doktorumun bulunduğu hastaneye gittim , spinal sezaryan oldu son ana kadar etrafımda olup biten herşeyi gözlemleme şansım oldu bu yüzden doğru karra verdiğime inannıyorum sezaryanla doğum gerçekten bir ekip işi bence doktorunu değiştirmek yerine doktorunun ekibiyle doğum yapmayı düşün

bayan kadın doğum doktorların burnu biraz havada oluyor.çünkü çoğunlukla onlar tercih ediliyor ve bunun farkındalar iyi oldukları için değil sırf bayan oldukları için tercih sebebiler ve bence bundan dolayı kendilerini geliştirmiyorlar ama erkeke doktorlara hastalar zaten çekinerek gidiyor ve hasta rahat hissettsin diye ellerinden geleni yapıyorlar .

önceden benimde doktorum bayandı ama hiç ilgilenmiyordu şimdi doktorum erkek çokk mennunum

buna kesinlikle katılmıyor bayan dr um var ve süper demekki neymiş göreceliymiş genelleme yapılazmışşşşşşş

Selam benim doktorumda bayan ikinci dr desem daha iyi olur çünkü ilk dr erkekti ve hiç hamileliğimle ilgili pek bilgi vermiyordu sadece bebişimin sağlıklı olduğunu söylüyordu ama bana bukadarı yetmedi ve bende dr değiştirdim şimdi bayan dr gidiyorum okadar memnunumki her konuda yardımcı oluyor bebişimi seviyor ve çok güler yüzlü bir doktor.

ben seninle ayni fikirdeyim!!!!!(ee tabi istisnalar azda olsa var)

kadın kadının kurduymuş... ben 8.5 ay bayan dr un özel hastasıydım..hamılelığimin zor gecmesı ve annemlerın gelmesı dha zor olacagı için doğuma 15gun kala memlekete gıttımve bayan dr bulamadım... allah yuzume baktı mukemmel bır drla karsılastırdı.. erkektı ama sankı benle beraber oda dogurdu..
dogumdan sonra tekrar istanbula döndugumde kontrollerıme yıne aynı bayan drya gıttım..
ama kadın kadının kurdu dedım ya dogumu onda yapmadıgım için bırde tafra cektım hıç bır sorunumu adaM GIBI DINLEMEDIGI GIBI BIRDE PARA ÖDEDIM...
ordan çıktım uçretsız hızmet veren ana cocuk saglıgına gıttım.. bayan drda bır hasta bıle yokken erkek drda en az 15 kışı sradaydı..ve her bır sıkıntımla ayrı ayrı ilgilendi..

ne alaka ya sen de hava mı atıyon benim kocam jinekolog diye yazdığının konuyla hiç alakası yok kadına gerizekalı diyomuş bilmem neymiş

bence bayan erkek değil kişilik ve kendini geliştirme işe duyulan sevgi ile ilgili bişey bu ben her iki cinsten dr la karşılaştım 2 bayan 2 erkek gezdim onlardan memnun kalmadım şimdiki dr yine bayan ve çok memnunum işini çok iyi yapıyor güveniyorum yani genelleme yanlış

benim doktorum bayan ve çook memnunum bebeğimin her şeyini gösteriyor, ihtiyacım olan bilgiyi veriyor, empati kurması daha kolay oluyor galiba.. netice de annelik ona da hoş geliyordur ve bu duygu durumunu benimle paylaşıyor.
bir keresinde doktorum hastanede değildi acil kanamam vardı ve erkek doktora girmek durumunda kaldım. kanamam olmuş falan endişeliyim bana sadece "bir şey yok" dedi!! şunu yap bunu yap yok!!
tabii herkese genellenemez belki ama bayan doktoru her zaman tercih ederim kaydirigubbakcemile2

ben öyle ayırım yapmamıştım.benim için önemli olan tecrübesi..yani il kızamdada doktor erkekti.ikincisindede erkek.ama özellikle erkek diye tercih etmedim.yaşadıgım yerde en tevrübeli ve en deneyimle doktorlar oldugu içir tercih ettim.tecrübeli ola kadın olsaydı emin ol kadın tecih ederdim..bence böyle ayırım yap...

Canım ben hamile değilim ama genellikle erkek doktorun doğumda daha iyi olduğu söylenir.güç kuvvet açısından da öyle hikayeler anlatılır.Kadın doktorların bebeği tutamayıp düşürdüğü falan filan söylenir... Bence pek alakası yok bunun... Önemli olan deneyim bence ve doktorunun doğuma girmesi.. çünkü genelde doktor girmez direkt ebe ve hemşireler girerler... Doktorun ne kadar tecrübeli olduğu önemli bence.

selam kızlar. benim doktorum da erkek. ve ben çok memnunum. evlendiğimde eşim erkek doktora karşıydı. ben ir sene eşimi götürmedim. doktora giderken de söylemedim ona kıskanıyo diye. şimdi 3.5 aylık hamileyim. eşim de benimle doktora geliyor. eşim de çok memnun çünkü eşime anlattım doktor neler yapar. orda bana bakmaz işine bakar diye:) eşim de anladı kıskanmıyo artık. bence erkek doktor çok daha iyi. çünkü daha anlayışlı yaklaşıyolar. ama tabiki de iyi olan bayan doktorlar da var. sınıflamamak lazım bayan erkek diye.

ılk cocugumda kontrollerı yapan doktorum erkektı.cok ıstedım dogumuma gırsın gırsın dıye ama hastane dısından doktor getırtmek cok masraflı geldı bıze.dogumuma gıren doktor bayandı, sezeryan oldum ve amelıyat yerımde hıcbır problem olmadı cok guzel gectı dogum dan sonrada ılgılendı. suna 3aylık hamıleyım ve yıne ılk cocugumdakı erkek doktora muayeneye gıdıyorum ama dogum doktorum bellı degıl suan ama su bır gercek kı erkek doktor, erkek ogretmen, erkek patron cok daha basarılı oluyo, ıslerını daha ozverılı yapıyo dıye dusunuyorum

kadın doktor malesefki erkek doktor kadr araştırmacı deil kadın doktorlar bizim gibi düşünüolar bi sorum olduğunda naz yapmaa naz yapma gibi abuk şeylerle karşılaşmiştim ama erkek doktor asla bunu yapmaz yapmadıda bu benm kndi düşüncem kesnlikle erkek doktor daha akılcı davranıolar kadınlar sa daha çok hislerle hareket ediolar bi daha asla kadın bi doktora gitmem hiç bir konuda sadece jinekolog olarak deil her daldaa...

bende şimdiye kadar kadın doktora gidiyordum ama değiştirdim.artık erkek dr gidiyorum.çünkü benim kadın doktorum 3 kez düşük yapmama rağmen şansızlık, ayy bu aralar ne kadar çok vardüşük,bu sefer olacak, zırvalayıp durdu.şu an ki dr erkek ve tüm araştırmalrı yaptırdı ve genetik rahatsızlığım varmış. yani kadın dr dediği gibi jüpiter ayla uyum sağlayamayıp benim düşük gerçekleşmemiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…