Erkek doktor mu tercih ediyorsunuz?

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.278
3
46
Kızlar,bugün bir bayan bana erkek doktorun doğumda daha soğukkanlı ve iyi olacağını söyledi.özelliklede sezeryan doğumlarda erkek doktor tercih edilmeliymiş.benim doktorum bayan ve çokta memnunum ama moralim bozuldu açıkçası..
Bir de benim doktorum doğum yapacağım hastanenin doktoru değil,anlaşmalı olarak orada yapıcak.Hastane doktoru olmazsa kimse yeteri kadar ilgilenmezmiş benimle.doktorda doğumu yapar gidermiş.ya kızlar o kadar sinir oldum ki..illa ki hastanenin doktoruna mı gitmek şart..

cnm merhaba ben daha henüz hamiş değilim ama çok kaıdn hastalıkalrım oldu oradan edindiğim tecrübeye dayanarak erkek doktoru tercih ediyorum çünki kadın doktorlar o anki ruh hallerine göre davranıyorlar hiç memnun kalmadım belki 15 doktor gezdim yine erkek doktorda terçih kıldım ama iyi kadındoğumcualrda var kişiye göre ve aldığın elektireğe göre değişiyoır
bence memnunsan ve güveniyorsan dokotruna hiç korkma devam et ve anlaşmalı hastanede ilgilenmemek olmaz cnm çünki o hastanede parasını alıyo o yüzden hizmet tam olur sağlık bu heleki doğum ...takılma doktoruna güven ve hastane konusunu doktorunla paylaş ....
hayırlı doğumlar sağlıcakla gelsin bebeiş.......

evet ole gercekten benımle ılgılenen doktor dogumuma bıle gırmedı ebeye yaptırdı dogumumu baska hastaneden nobetcı gelmıs bayramda dogum yaptıgım ıçın hastanenın doktorları yoktu.gecenlerde banada bı arkadas erkek doktorlar daha ıyı dedı daha cok ılgılenıyolarmıs ve daha basarılılarmıs ama benım esım erkek doktora ızın vermıyo malesef bayandan baska olmaz dıyo.....

ya bence bayan erkek değilde doktoruna göre değişebiliyor benim bekarken dr um kadın dı ama pek anlaşamıyorduk şimdi dr um erkek ve bana her konuda yardımcı oluyor benimde tercihim erkek dr dan yana...

ßen henüz hanqi doktora gideceğime karar vermedimm eski doktorum bayandı ama erkek doktorların daha ilgili olduğunu duydum

canım bak doktorundan memenunsan sorun yok düşünme,ama ben kadın dr a gitmeyi düşünmdim hiç genelleme yanlış ama erkekler daha iyi ama şahıs da belirleyici yani drun iyiyse kadın diye haksızlık etme derim

ßen henüz hanqi doktora gideceğime karar vermedimm eski doktorum bayandı ama erkek doktorların daha ilgili olduğunu duydum

kıssssss bahar yerim senin o fasulyeniiii :sm_cool:canım bak iyice araştr bi kere seç sonradan değiştirme

benim doktorumda erkekti cok ta memnundum eşimde erkek doktora karşıydı ama gercekten ilgiliydi eşimle hep beraber gittik doktoruma o da gördü nasıl davranıldıgını gercekten bayan doktorlar biraz agrasif oluyor sonucta nasıl acı cekkildigini biliyorlar ama erkekler bilmedigi içinde o kadar naz yapabiliyon

ne alakası var ya ikiside aynı şeyi okumuş eger doğru dr bulmuşsan hiç moralini bozma benim dr bayan ilk dr erkek ti ve benimle yeterince ilgilenmedi bende değiştirdim şu anki dr o kadarrr çok memnunum ki anlatamam yani kadın erkek hiç önemli değil

cinsiyetin profosyonellikte etkili olduğunu düşünmüyorum her cinsiyette ilgili ya da daha az ilgili dr bulmak mümkün, sonuçta dr seçme özgürlüğü de var artık

valla benim d rum bayan ve de çok mükemmel harika bir insna özel yaşantısını meslegine karıştırmayana hep güle ryuzlu hep pozitif bir insna mükemmel yani o yuzden bence her meslekte kötü ve iyi vardır dr seçme işi kesinlikle şans işidir sen en iyisi diye gidersin gerçekten baktıgında çok iyidir ama sevemezsin senin istediğin gibi olmaz bnce saçma ne erkek dr lar gördüm ben duydum ya da yeri geldiğind eneler yapıyorla r
nedne erkek dr lar daha iyi ilgileniyor acaba kadınalr ilgilenmiyor ilk gittiğim dr da kadın dı ve felakt tti iyyidi ama meslegini pek sevmiyor du galiba ama o da iyiydi ama şimdiki mükemmel başka tabi tabi burda ezo ya teşekkrüe tmem lazım bu dr u baan o bulmuştu

tabi bişey daha var benim eşimde erkek dr istemiyor:))

Günaydın kızlar,
öncelikle hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Ben doktorumdan çok memnunum,bayan diye hiç değiştirmeyi düşünmedim.ama insanlar böyle konuşunca da huzursuz oldum.
Bunun dışında hepiniz doğum yapacağınız hastanenin doktoruna gitmiyorsunuz değil mi?yani doktorum dışarıdan anlaşmalı hastaneyle ve yine bazı insanlar diyor ki o hastanenin doktoru olmadığı için bana sunulan hizmet daha özensiz olurmuş.ben açıkçası öyle olacağını düşünmüyorum sonuçta hastaneye de para ödüyorum.ama işte insanın aklı karışıyor.

hadi ordan de sen onlara viola saçma saçma konuşmasınlar yok ya o zaman hastane dışınd akalan dr la raç kalırdı heralde demi ne kadar saçam şeyle rbunls rsırf moral bozmk için yapılıyor benim dr um bir kere dışardan ve ben dogumumu anlaşamlı oldugu çınarlı da yapacagım ve hiç sanmıyorum ki kesinlikle ilgilnemsinnnnnnnn hiç sıkma canını canım benim Şeniz

Sağol canım ya.içimi rahatlattın.ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama sanırım hamilelikten dolayı çok kafama taktım.insanlarda malesef nerde ne konuşacaklarını bilmiyorlar..

sen asıl şimdi beni gör nasıl gerginim bilioyr musun canım benim ah ah bugün ikili testimiz var akşam saat 4 de dr a gidecegim ama varya içimd ekötü bir his olmasada korku heyecan endişe var bnde ya dr kötü bişey derse ya beebgime bişey olduysa diye alalhım inşaallah eebgmimi ve tüm bebekelri korusun

benim doktorumda erkek ve herseyle cok ilgili esim kiskanclik yuzunden doktorlarima karismiyor hangisi iyiyse o olsun diyor boylede olmali zaten!!!!

Canım hiç gergin olma.Eminim ki test sonuçların iyi çıkacaktır.Test olsa da olmasa da ben her an bebeğimi düşünüyorum.iyi mi,bir şeyi var mı diye..annelik böyle bir şeymiş demekki..Allahım tüm bebekleri korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…