Arkadaşlar 5.5 yaşında oğlum ve Cuma geceden beri ateşini sürekli düşürmeye uğraşıyoruz. Sabit aralıklarla Ateş düşürücü, soğuk pres, ılık duş, içebildiği kadar su, ( bulantı-kusma sebebiyle bir şey yiyemiyor maalesef; yediğini kusuyordu, bu sabah kusmadı biraz).. az bir saat kadar ateşi düşmüş gibiyken 2-3 saat yine ateşi düşürmekle uğraştım. Çocuğum Halsiz bir şekilde sürekli yatıyor. Acile de götürdük,39 dereceydi ateşi yine. kanda enfeksiyon falan çıkmadı. Orada da bir saatten fazla ıslak pamuklarla tüm vücuda pres yaptık. Tam düşmemiş ki eve geldik, yine uğraştık. Bir saat kadar önce yavrum yine ateşler içinde attı kendini kucağıma. Dayanamadım. Komşudan fitil istedim ve aniden verdim. Şimdi ateşi normal ve uyuyor. Gözleri kıpkırmızı olmuştu uykusuzluktan, bebek gibi onunla uyuyup onunla uyandım 2 gündür, perilan vaziyette. Fitille ateşi düştü çok şükür ama umarım yanlış bir şey değildir Bu Yaşta fitil kullanımı.. o yüzden şunu sormak istiyorum aranızda böyle mecbur kalıp kullanan oldu mu, normal midir?