• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Erkek çocuk oyuncakları eklendi Nerf,çöps,nasreddin hoca,beslenme çantası,okul çantası

canm nerflerin modellerini yazabilirmisin oğluma almayı düşünüyorum ama kararsı kaldım. nette küçük olan 14 lira sıfırı. resim aynı gibi büyüklerde 30-50 arası sen çokmu pahalıya almıştın. çokta bilmiyorum oğlum reklamlardan özendide yeni araştırıyorum
Büyüklerin en ucuzu 50 tl den başlıyor
küçüklerse 30
sizin 14 liraya baktığınız tek mermili olandır bunda 3 tane var
Nerf Triad
ve Strongam olarak bakabilirsin

Olsun benim ikiz iki yaşında ogullarim var bize uygun bir şeyler varsa toplu şekilde alırım o zaman sorun olmasiolmaz kargo benim mont ve ayakkabı ihtiyacım var eğer varsa ilgilenirim

Olsun benim ikiz iki yaşında ogullarim var bize uygun bir şeyler varsa toplu şekilde alırım o zaman sorun olmasiolmaz kargo benim mont ve ayakkabı ihtiyacım var eğer varsa ilgilenirim
Allah bağışlasın
2 yaşa göre yok elimde şuan sadece 5-6 yaş kıyafet var

Allah bağışlasın
2 yaşa göre yok elimde şuan sadece 5-6 yaş kıyafet var
Amin cümlemmızin bagislasin
ben zaten iki yaş bakmıyorum biraz iriler seneye zaten 3 yas olacaklar seneye mont bakıyordum elinde ki yağmurluk filan ölce bilirmisin görüşürüz

Amin cümlemmızin bagislasin
ben zaten iki yaş bakmıyorum biraz iriler seneye zaten 3 yas olacaklar seneye mont bakıyordum elinde ki yağmurluk filan ölce bilirmisin görüşürüz
Tamam canım ölçerim yağmurluğu
4 yaşındayken aldım

Back