• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan erkek bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar erkek bohçasına neler konur?? :)

canım bu konu hakkında internetten fikir edinebilirsin ama tabiki öncelikle herkesin bütçesine ve adetlerine göre değişiyor. genelleme yapmak gerekirse;

-iç çamaşırı takımı (2 atlet , 2 külot gibi)
-pijama takımı (biz pierre cardin 5'li saten sabahlıklı takımını aldık sabahlığı kullanamasa bile pijamaları penye olduğundan kullanışlı)
-kemer,kol düğmesi,çorap seti (bunlar da genelde her mağazada kutu içerisinde takım olarak satılıyor)
-tercihe göre bir gömlek veya süeter (biz nişanlık takım elbisesiyle beraber gömlek alacağımızdan kazak veya süeter alıcaz)
-parfüm
-traş seti ( buda bütçeye göre ya traş makinesi ya da jiletli olarak takım yapabilirsiniz)
-günlük eşofman takımı
-terlik
-bakım seti (diş fırçası , tırnak makası , diş macunu ,roll-on) -- isteğe bağlı

biz bunları koymak için valiz alacağız. onlarda bana valizle getirecekler sandık kullanışsız olduğundan istemedim. Ayrıca nişanda da saat takacağız.

dediğim gibi her yöreye ve bütçeye göre değişebileceğinden net birşey söylemek yersiz olur. Rabbim gönlünüze göre versin.

Ben yukardaki listenin tamamını almıştım ek olarak bi kaç tane kazak aldım. Mevsim olarak uygundu yani.
Havlu almıştım ikili takım ama kullanma dedim evimizde kullanmak için sakla dedim saklamış :D
Deri bi kutu almıştım tıraş takımını vs onun içine koymuştum.
Biz sandık veya valize koymadık bohçalara sardık. Onlardan valizle istedim sandıkdan hoşlanmadığım için. Şimdide kullanıyoruz valizi iyi de oldu.

Yukaridaki yaziya ekleyebilecegin (benim ekledigim):

- Kur-an'i kerim
- Tesbih
- Seccade

Ben yukardaki listenin tamamını almıştım ek olarak bi kaç tane kazak aldım. Mevsim olarak uygundu yani.
Havlu almıştım ikili takım ama kullanma dedim evimizde kullanmak için sakla dedim saklamış :D
Deri bi kutu almıştım tıraş takımını vs onun içine koymuştum.
Biz sandık veya valize koymadık bohçalara sardık. Onlardan valizle istedim sandıkdan hoşlanmadığım için. Şimdide kullanıyoruz valizi iyi de oldu.

aa evet dediklerinizi yazmayı unutmuşum :) deri kutu alınacak birde havlu ve bornoz takımları

Canim bende damat bohcasini hazirladim pijama takimi ic camasir corap terlik gomlek kravat kazak cuzdan kemer deri sandik tras makinesi deodarant tras losyonu sac fircasi sampuan dis fircasi tirnak makasi jilet tras kopugu aldim. Ayrica seccade takimi aldim havlusu bohcasi ve seccadesi var. Kendi ceyizimden sevdiğim 3 tane oyali havlu ve lif koydum bi de tespih ve takke. Damatlik ve damatlik ayakkabisiyla saati dugune yakin alacagiz. Bide ailem nisanda bi çeyrek takmisti nisanlima aklima gelenler bunlar canim

kızlar erkek bohçasına neler konur?? :)

pijama takımı
gömlek
kravat mendil
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
terlik
çorap
çamaşır
havlu lif
seccade
takke
tesbih
kuran kabı
bakım seti...
pijama takımı çorap çamaşır set halinde
cüzdan kemer kravat mendil set halinde
gömlek kol düğmesi set halinde
bunları pierrre cardinden aldım...
seccade kuran kabı takke tesbih havlu yine set halinde yaptırdım.. takke ve tesbih için minik keseler diktirdim..
havlu ve lif yine ayrı yaptırıp kese diktirdim :)
terliğini ve bakım setini henüz almadım...
bütçem uygun olursa birde günlük kıyafet alıcam
10609445_255851664538973_658857162508407585_n.jpg bohça setide böyle bohça şasesi kıyafet kılıfı bakım seti içinde bi kutu :)

Back