Erkek bebeklerin poposunu öpmeyin

sağol canım bilgi verdiğin çin ben öpmüyorum ama tombiş tombiş maşllah insan dayanamıyo tabiki dişlerimi sıkıyorum valla öpmemek için bende bi yerden duymuştum sağol

böle bişeyide ben bebeklerın poposuna vurarak uyutma allah korusun bole bole olur dmıslerdı bende ınanmamıstım sacma gelmıstı demekkı dogruluk payı var

bu arada Tuna bebek çok tatlı canım, Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün tüm bebişleri Bebişler sizler gibi duyarlı annecikleri olduğu için çok şanslılarAllah bahtını güzel eylesin bebişlerin Ben de çok severim bebişleri:asigim: Allah evlat acısı vermesin Mürüvvetlerini görün inşallah sevgiyle kalına.s.

ben konuya değilde geçmek bilmiyor günler yazına takıldım.bence acele etme aynı şeyleri bende derdim kimseyede inanmazdım şimdi karnımdaki günleri özledim ben nereye o oraya.gerçektende son aylar hele hiç geçmiyo.ama herşeye rağmen güzel.her anın tadıda başka sadece doya doya yaşa.zaten senin ve birgün gelecek.

dertlikız teşekkür ederim. annemisin şuan bilmiyorum ama iyi bir anne olacağına eminim. teşekkür ederim. allah hepimizin yawrusunu korusun.

hayır canım anne değilim ama olmayı isterim Allah nasip eder de düzgün biriyle evlenirsem çocuğum olsun isterim Bebeklere bayılırım:ecrin_bebek: Çocukla çocuk olurum Misafir gelse büyükleri bırakır genelde küçüklerle ilgilenirim onlara şarkılar söylerim oyunlar oynatırım müzik açarım kuzenimin kızına oryantal öğrettim miniğim oynamayı da öğrendi benden iyi kıvırıo maşallah:dance: eğer meslek lisesine gitmiş olsaydım ana okulu öğretmeni olmak isterdim çocuklarla ilgilenmek için:asigim:

Son düzenleme:
ilginç bir bilgi,ben oğlumun her tarafını öptüm,şimdi kocaman bir delikanlı ve gayet sağlıklı maşallah...ben böyle pek şeylere inanmıyorum...

Arkadaşlar minicik bebek ne anlar demeyin..

Benim kocamın annesi sevimli oluyor diye, eşimin küçükken saçlarını uzatıp kız gibi elbise giydirirmiş.. Eşim şimdi kendi kız kardeşiyle aynı karakterde resmen evin kadını ben değilim o ..Görücü usulü evlendiğim için eşimi çok iyi tanıyamadım ama tanıdıkça hayretler içinde kalıyorum, bazı hareketleri inanılmaz kadınsı geliyo..Bide annesinin oğluna yaptıklarını övünerek anlatması yok mu .. Sinir oluyorum o zaman..Erkek bebeklerin saçlarını uzatmayın, kız gibi giydirmeyin.. Gerekiyorsa poposunu da öpmeyin..Sonra ileride ikili ilişkilerinde sıkıntılar yaşayabilir..Bunu uzmanların söylediğini kendi kulaklarımla duydum ve malesef çok yakından da yaşıyorum açıkçası oğlumda eşimi örnek alsın istemiyorum..klava:

Kusura bakma canım ama yazdıklarını okuyunca "oha" diyesim geldi..Nasıl bi adam o öyle ya..Ben olsam öyle bir adamla çocuğumu asla muhatap etmem..Bi nevi sapık sanki ..:uhm: Daha önce hiç bi erkeğin böyle kız bebek sevdiğine şahit olmadım ben açıkçası.. :bbo:

Kız veya erkek çocuk büyütürken , bazı şeylere dikkat edilmesi gerektiğine ben de inanıyorum .Bebeğin elleri ayakları öpülebilir ama mahrem yerlerini öpmenin ne anlamı var .Özellikle erkek çocukları erkek gibi yetiştirilmeli , hele günümüzde eşcinsellik bu kadar yaygınken .Hatta kız çocukları bile tam bir kadın gibi büyütülmeli .Dışarı çıktığımda gördüğüm gençlerin çoğunun kaşları alınmış .Bu adeta bakımlı erkeğin göstergesi olmuş .Manikür , pedikür yapan kaşlarını alan adama ,ben adam demem .Ne böyle erkek evlat ne de koca isterim .Bu da sanırım eğitimden geçiyor .Küçüklükten başlayarak bazı şeylere dikkat edilirse sanırım daha uygun olur .Ama bunda da işin dozunu kaçırmamak gerekli .Yoksa karşımızda kendini kadından üstün gören " ben erkeğim " havalarında bir genç görebiliriz .Zor vallahi çocuk yetiştirmek .Ben sıramı savdığım için daha rahat konuşuyorum tabikihihoyyyt

Rep veremedim borcum olsun tamamen katılıyorum canım ŞenizŞeniz

ya arkadaşlar pipisini nasıl öpüyorsunuz ya ben hayatta öpemem. banyo yaptırdıktan sonra havluya doğru götürürken bi öpücük atıyordum poposuna ama artık yapmam onuda. dudaklarındanda öpüyordum 1-2 aylıkken ama şimdi 4 aylık artık anlıyor çoğu şeyi görünce tanıyor gülüyor uzanıyor alıyor. oyüzden bıraktım öpmüyorum dudakatnda daha. bencede çok dikkat edilmesi gereken şeyler. biz eşlerimizde cinsellikte yaşıyoruz bunlara kardeşce dudağından öpmüyoruz heralde dimi.
bende 2 yaşındaki çoçuğun kadınların bacağını okşayıp öptüğünü biliyorum. kızlara teklifler ediyordu ve biliyorumki babası öğretmişti bunları. Allah bilir adam neler yapıyordu yanında. valla çoçuk yetiştirmek çooook zor. şimdiden başladı zorluklarıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…