- Konu Sahibi tatlxixxsxirine
-
Dikkat edin sizde ben denedim. Oğluşumu ne zaman poposundan biraz fazla öpsem tüyleri diken diken oluyo ürperiyo. Bu aldiği hazzin belirtisiymiş. Birde bi arkadaşiminn bebeği wardi. şimdi 4 yaşinda. Ilk zamanlar her altini açtiğinda poposunu pipisini öpüyormuş. Sewip minciklayip öyle kapatiyormuş altini. Bizlerinde yaptiği gibi. Sipa büyüdü 1 yaşina geldiği zaman (annesi öpmeyi birakmiş olmasina rağmen) annesinin kafasina bastiriyordu öpsün diye. Eeee çocuk bebek ne anlar dememek gerekiyor. Arkadaşim anlattiğinda way sipa deyip gülüp geçmiştim. Annede değildim o zaman. şimdi anneliğin verdiği duygular ve merakla uzmanin konuşmasini daha dikkatli dinledim ve allah muhafaza dedim. Aklinizda bulunsun kizlar.
Arkadaşlar merhaba. Geçen gün televizyonda bir uzmanin konuşmasini dinledim. Erkek bebeklerin poposunu bebeklikten itibaren öpmemek gerekiyormuş. öpülmek hoşlarina gittiğinden ilerki dönemlerde allah muhafaza eşcinselliğe kadar gidiyormuş. Her altini değiştirdiğimde minciklayip öpüyordum o minik tombalak poposunu. Ama şimdi çok dikkat ediyorum. Sizlerlerde paylaşmak istedim.
bu uzman bu açıklamayı nasıl bir araştırmaya dayanarak söylemiş acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?