- Konu Sahibi tatlxixxsxirine
sağol canım bilgi verdiğin çin ben öpmüyorum ama tombiş tombiş maşllah insan dayanamıyo tabiki dişlerimi sıkıyorum valla öpmemek için bende bi yerden duymuştum sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dertlikız teşekkür ederim. annemisin şuan bilmiyorum ama iyi bir anne olacağına eminim. teşekkür ederim. allah hepimizin yawrusunu korusun.
Poposu neyse de pipisi öpülür mü ya.Onların da özeli var,saygı duymak lazım.
Zaten bizim millet oğlanların pipisine , kızların memesine takmış.Kızımı götürüyoz dedesine.Kızım bana ne getirmiş,dedesi yesin memelerini vs. ben pek hoşlanmıyorum,erkek toruna da dedesi pipisini koysun ağzına diye seviyor...
Kız veya erkek çocuk büyütürken , bazı şeylere dikkat edilmesi gerektiğine ben de inanıyorum .Bebeğin elleri ayakları öpülebilir ama mahrem yerlerini öpmenin ne anlamı var .Özellikle erkek çocukları erkek gibi yetiştirilmeli , hele günümüzde eşcinsellik bu kadar yaygınken .Hatta kız çocukları bile tam bir kadın gibi büyütülmeli .Dışarı çıktığımda gördüğüm gençlerin çoğunun kaşları alınmış .Bu adeta bakımlı erkeğin göstergesi olmuş .Manikür , pedikür yapan kaşlarını alan adama ,ben adam demem .Ne böyle erkek evlat ne de koca isterim .Bu da sanırım eğitimden geçiyor .Küçüklükten başlayarak bazı şeylere dikkat edilirse sanırım daha uygun olur .Ama bunda da işin dozunu kaçırmamak gerekli .Yoksa karşımızda kendini kadından üstün gören " ben erkeğim " havalarında bir genç görebiliriz .Zor vallahi çocuk yetiştirmek .Ben sıramı savdığım için daha rahat konuşuyorum tabikihihoyyyt
Rep veremedim borcum olsun tamamen katılıyorum canım ŞenizŞeniz