Erkek bebek kötülemesi

Oğullarımın büllüüüğüünüü alsınlar 😆kim demiş erkek çocuk sevilmez .Dudağını büzsün aklımız çıkar

Boşverin siz onları siz sevin bebeğinizi böyle hislerle de kendinizi üzmeyin bebegınız hisseder çünkü

Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle 🌸🍭 7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse🥹🧸 hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
rahatsızlığınıza şiddetle katılıyorum. ya erkek olsaydı, ya erkek çocuk şöyleydi böyleydi gibi yorumlar insanı çok rahatsız ediyor. her ne kadar takmamaya çalışsanız da takılabiliyorsunuz. yine de önemsememekte fayda var. sağlıkla, mutlulukla gelsinler de cinsiyetin hiç önemi yok bana göre

Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle 🌸🍭 7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse🥹🧸 hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
Nolur yapmayin ya bunun icin caninizi hamile halinizle sikmayin. Benim oglum var 5 yasinda. Hep kizim olicak gb hissederdim ogrenene kadar. Erkek oldugunu duydugumda sasirdim sonra hemn hayaller kurmaya basladim oglumla ilgili. Suan oglum olduguna inanin cok mutluyum. Kiz olsaydi da ayni sekilde hissedicektim. Kiz cocuk daha sevimli tabi tutuleri giydiriyorsunuz saclara cesit cesit tokalar falan ama erkek cocuk da bi baska. Anne olrak hep onun aski oluyorsunuz. Yeri geliyor sizi babadan kiskaniyor kucuk askiniz 🤭 eskiden de kiz olunca uzulurlermis aman erkek olsun soy devam etsin diye. Yani milleti mutlu etmek icin ikiz dogurcaksin biri kiz biri erkek olucak. Yoksa hep bi taraf memnuniyetsiz olucak. Benim esimin tarafi full erkek cok istediler kiz olsun. Benim taraf da hep kiz, onlar da hep erkek gecirdi gonullerinden. Bi taraf yine memnun olmadi yapicak bisey yok 😂

Back
X